Anne Plejdrup og Nadja Hansen til deres egen bogreception på Homies. 
Foto: Janus Nielsen.
Anne Plejdrup og Nadja Hansen til deres egen bogreception på Homies. Foto: Janus Nielsen.

'Paradise'-veninder i nyt projekt: Stor investering

Anna Plejdrup og Nadja Hansen har skrevet en bog sammen.

De blev kendt i hele Danmark, da de deltog i hver sin sæson af 'Paradise Hotel'. De nåede begge til finalen, men måtte rejse slukøret hjem fra Mexico uden en krone på lommen, da deres partnere tog hele gevinsten.

Den oplevelse og meget andet har bragt Anna Plejdrup og Nadja Hansen sammen. I dag er de bedste veninder, og det har de skrevet en bog om.

LÆS OGSÅ: Line Maria i vildt twist: Takker ekskæresten

'Homies', som bogen hedder, handler om at være bedste veninder. Om alt det, man går igennem sammen. Venskab og uvenskab. For ifølge dem selv følges de ad i tykt og tyndt: græder og griner, trøster og krammer, skændes og har skrevet ting, de fortryder. Men de snakker altid tingene igennem.

- Idéen til bogen kom af, at en, vi kender, synes vores venskab var mega fedt. Hun havde lige skrevet Umuts kogebog, og så syntes hun, vi var inspirerende som veninder, og ville gerne skrive en bog om dét også, forklarer Anne.

- Vi håber jo alle vil læse den, men den er primært skrevet til vores følgere og generelt til folk, der gerne vil lære os bedre at kende, lyder det fra Nadja.

LÆS OGSÅ: Dømt i retten: Fie Laursen er tilfreds

De er begge enige om, at de er skøre, har masser krudt i røven og har det sjovt sammen, hvilket bogen blandt andet handler om, men den stikker også dybere end det.

- Det er en bog, hvor man kommer lidt tættere ind på os. Vi håber, folk kommer til at lære os bedre at kende. Derudover vil vi gerne, at folk lærer noget generelt om venskab, forklarer Nadia.

LÆS OGSÅ: WHAT! De trækker sig fra 'Løvens Hule'

Og selvom formålet har været klart, så har det også været en stor investering for kvinderne, som har været i gang med bogen siden januar 2022 i samarbejde med journalist Signe Fage.

- Vi har lagt rigtig, rigtig mange timer i det, og ikke mindst blod, sved og tårer, fortæller Anne.

- Specielt tårer, supplerer Nadja, som har haft svært ved at holde tårerne tilbage under arbejdet med bogen.

'Homies' udkommer den 18. november.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’-deltager er blevet far igen