'Paradise'-hunk afslører bagsiden af medaljen: Turde ikke gå ud

Selvom 'Paradise Hotel' blev hans helt store gennembrud, var det ikke lykken.

I aftenens afsnit af 'Til middag hos' åbner sangeren Bro, som blev landskendt, da han to år i træk indspillede temasangen til 'Paradise Hotel' og selv tjekkede ind på hotellet, om bagsiden af medaljen ved at være et kendt ansigt.

LÆS OGSÅ: Elvira siger fra: Kræver en undskyldning

- Det med at gå fra at være ukendt til at være kendt så hurtigt, det ændrer noget i en. Så kan man sige, det gør det ikke, men det vil det altid gøre. Der er ikke nogen, der kan håndtere så meget succes så hurtigt. Jeg fik så meget angst på et tidspunkt, fordi jeg følte, jeg havde dummet mig så meget, at jeg turde ikke gå ud fra min egen lejlighed, fortæller Bro og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Amalies mor taler ud om total nedtur

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Chris fra 'Paradise' fortæller om at være født som kvinde.

- Så jeg lå derhjemme i ti dage og bestilte mad udefra og havde mine persienner rullet ned. Jeg ved ikke, om det var fordi, jeg havde optrådt så mange shows, så kommer man aldrig hjem, og man ser ikke sine venner og sin familie og man ser aldrig noget. Og når du er på farten er man altid super stjerne, du sover på de dyreste hoteller og du lever et godt liv, og når du kommer hjem, er du bare nul igen, du ved, så er du normal.

LÆS OGSÅ: Geggo indrømmer: Lettet over fars død

Se klippet med Bro herunder, og se med i aftenens afsnit af 'Til middag hos' på TV3 kl. 19.00.