'Paradise Hotel'-stjerne åbner op om forhold med psykisk og fysisk vold

Den tidligere 'Paradise'-deltager har én gang været i et voldeligt forhold, hvor hun følte sig kvalt. Dengang kunne hun ikke se, at noget var galt, men i dag er hun opmærksom på, at hun aldrig mere skal lade sig begrænse.

Hvis man er en af Anna Dues cirka 123.000 følgere på Instagram, så var det ikke bemærkelsesværdigt, da hun for nylig delte en video, hvor hun ofrede sig selv, stak hovedet helt ned i en balje med vand og fik vand i næsen. Den slags sjove og kreative videoer deler hun nemlig ofte, og hun elsker at bruge sin tid på at redigere og gøre noget særligt ud dem.

Alligevel valgte den 28-årige influencer og tidligere paradiso denne gang efterfølgende at åbne op om, hvorfor hun ikke vil føle sig begrænset, når det gælder de videoer, hun lægger på Instagram. For en ting er, at hun af natur er, som hun selv beskriver, lidt akavet. Men det er også et bevidst valg, at hun ikke tænker over, hvad hun deler. Hun har nemlig i sin fortid prøvet, hvordan det føles at blive styret af en anden person.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Mathilde og ‘EOTB’-Robin: Derfor er vi ikke kærester

- Jeg synes, videoen var rigtig god, og jeg levede mig ind i den. Og det gjorde jeg, fordi jeg har prøvet at være i et voldeligt forhold, hvor jeg følte mig kvalt, og folk synes, at jeg var svag, fordi jeg ikke gik fra ham, indrømmer hun i en story på sin Instagram-profil

Ifølge Anna førte det til vold, hvis hun ikke gjorde, som sin daværende kæreste ønskede det, og han tillod hende ingenting. Hun vil ikke at gå i detaljer med, hvad der skete dengang, da hun synes, det er hårdt at tænke tilbage på. Hun vil hellere være glad for, at hun er kommet ud af det.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’-Emilie åbner op om at gå tilbage til Casper

- Jeg ved ikke, om jeg har snakket så meget om det før, men der var både fysisk og psykisk vold i det. Han var manipulerende, og det var bare virkelig hårdt at være i det. Men som nogle af jer måske ved, så er det, hvis man er i sådan et forhold, virkelig svært at komme ud af. Især fordi den her fyr fik mig manipuleret til at tro, at det var mig, der var galt på den, fortæller Anna Due, der synes, det er grænseoverskridende at dele.

LÆS OGSÅ: Hvis ‘Forsidefruer’-Jackie fik en pige mere, skulle hun hedde…

Anna Due var deltager i 'Paradise Hotel' i 2013. Hun bor i Aarhus og har sønnen Villan sammen med Martin Hjort, som hun mødte under opholdet i Mexico.

Selvom hun har sådan et hårdt kapitel i bagagen, så er hun kommet godt igennem det. Det er også derfor, hun har modet til at lave de skøre videoer og elsker at stå foran kameraet.

- Jeg har humor og selvironi, og jeg hviler i mig selv, siger hun.

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Jonas har fået frataget kørekortet