'Paradise'-babe viser ærligt billede frem efter fødslen

Det er vigtigt for Tine at vise de mærker, som hendes krop har fået efter to graviditeter.

Der er sket meget for den tidligere 'Paradise Hotel'-vinder Tine Lykke indenfor de seneste tre år, hvor hun både er blevet gift og har fået to børn. Sidste skud på stammen, Amina, kom til verden 24. maj i år, og nu deler Tine et ærligt billede på Instagram, hvor hun viser sin efterfødselskrop frem.

LÆS OGSÅ: Stor ændring i ‘X Factor’ 2022

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Emil og Melissa fra 'Landmand søger kærlighed' fortæller om fremtiden.

- Ved at blive mor til to følger der en såkaldt mor krop med! Et par strækmærker og en lille top mave. Måske forsvinder den med tiden, men måske er den kommet for at blive. Men denne fantastiske krop har gået igennem to graviditeter. To fødsler. Dog har begge fødsler været hurtige, men jeg glemmer aldrig de smerter, man får fra veerne. Av av av. Aldrig mere. Mine to prinsesser har sat deres præg på min krop, uden de ved det, og jeg er pisse stolt. Stolt af at jeg idag har to piger, som er mine, lyder det fra Tine.

LÆS OGSÅ: Måtte hentes af politiet: Derfor gik Bro konkurs

Overfor Realityportalen forklarer Tine, at det er vigtigt for hende at dele budksbaet om, at der er flere idealkroppe, og det at føde og de mærker, der følger med, er ifølge paradisoen en smuk forandring.

- Jeg ved, der er mange, som kæmper med deres krop, netop fordi man bliver bombardement med billeder og fortællinger om, hvordan kroppen skal se ud. Så elsk dig selv, og sæt pris på de mennesker du har omkring dig, som elsker dig, netop for den du er, fastslår hun og indrømmer:

LÆS OGSÅ: Paradisoer afslører: Sådan har man sex på ‘Paradise’

- For at være ærlig så var jeg i starten lidt ked af min krop. Strækmærkerne havde jeg ikke noget imod, men den lille topmave jeg har fået, skulle jeg lige vænne mig til. Jeg har altid haft en flad mave og har kun kunnet samligne med billeder fra dengang, jeg ikke havde børn, og til nu, hvor en del har jo ændret sig. Men jeg er begyndt at elske min krop, som den er nu, for uden den havde jeg ikke mine to piger.

LÆS OGSÅ: Fies første tid som mor: Føler mig totalt uduelig

Se Tines billede herunder, og følg den tidligere paradiso på Instagram HER.