Pressemøde på 'Paradise Hotel' 2022, Sæson 19 

Olivia Salo
Emil Olsen

Foto: Anthon Unger
Pressemøde på "Paradise Hotel" 2022, Sæson 19 Olivia Salo Emil Olsen Foto: Anthon Unger

Olivia Salo og Emil Olsen afslører: Sådan blev vi værter på 'Paradise'

Makkerparret Emil og Olivia er for anden gang værterne på 'Paradise'. Hvis du er nysgerrig på, hvordan de landede dét job, så læs med her.

Før Emil Olsen og Olivia Salo kom til tronen som værter på det populære reality-program, har der kun siddet to andre. Ibi Støvring var den første, og herefter overtog Rikke Gøransson, som i sidste sæson måtte overlade sin værtsrolle til det unge makkerpar.

LÆS OGSÅ: HELE CASTET: Disse singler tjekker ind løbende på ‘Paradise'

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Olivia og Emil fortæller om dem selv og deres egne tanker i forhold til det nye koncept på 'Paradise'.

Olivia og Emil er kommet til jobbet på lidt forskellig vis.

- Vi blev værter på den måde, at jeg i forvejen var ansat inde hos 'Nent' (medie- og underholdningsvirksomhed), det har jeg været i noget tid nu, fordi jeg også har lavet 'Olivia og Sexmyterne', fortæller Olivia, som havde sin debut på skærmen i 2018, som deltager i programmet 'Love Island'.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne skal giftes

Emil blev derimod spottet på SoMe af en caster, som fandt ham interessant.

- Ja, hun fandt mig i godterne på Facebook, kan jeg huske, og så snakkede vi lidt frem og tilbage, hun havde set nogen tidligere YouTube-videoer, jeg har lavet. Og så tror jeg, at hun syntes min energi var ret fed og spurgte, om jeg ikke kom til en lille casting. Det gjorde jeg, og det gik ret godt. Det var sådan, det skete – det skete faktisk ret random, fortæller Emil, som ellers arbejder som makeup-artist og laver bl.a. videoer på YouTube.

LÆS OGSÅ: WOW! Det koster Bendtners store drøm

"Folk er ikke glade for forandring"

Emil Olsen og Olivia Salo overtog værtsrollen for den ellers populære vært Rikke Gøransson, som har stået i spidsen for programmet i hele 15 sæsoner. Det blev taget imod med blandede følelser.

- I offentligheden er folk ikke så superglade for forandring, men vi har fået støtte fra alle dem, som vi skulle få støtte fra, fortæller Olivia, som udover sit virke som 'Paradise'-vært arbejder som Influencer.

LÆS OGSÅ: Nyt reality-program vildere end nogensinde

Ifølge dem selv er de gode til at sortere i, hvilken kritik der er brugbart for dem, og hvilken der ikke er.

- Altså der er forskel på, hvad man hører fra folk i branchen, og hvad man hører fra folk, der bare er sure og skal skrive noget på sociale medier, for det er som regel ikke særlig konstruktivt, fortæller Emil, og fortsætter:

- Så ja, der har sikkert været modstand, og det skal der da også være. Og jeg tror ikke, man kan lave om på det, afslutter Emil.

LÆS OGSÅ: Er 'Familien fra Bryggen'-stjerne blevet gift?