Anna Seneca og Oliver Erngart skal sammen til Halloween i Tivoli. (Foto: Klaus Bo Christensen)
Anna Seneca og Oliver Erngart skal sammen til Halloween i Tivoli. (Foto: Klaus Bo Christensen)

Oliver indrømmer: Jeg har været en stor idiot

Oliver står ved de fejl, som han har begået, fastslår han.

Siden det kom frem i forrige weekend, at Oliver Erngart havde været sin kæreste Anna Seneca utro med paradisoen Vanessa Johannsen, har kritikken haglet ned over Oliver. Han har tidligere været ude og bedt folk om at stoppe med at sende hadebeskeder til ham, men det har tilsyneladende ikke fået vreden til at stilne af hos hans følgere.

LÆS OGSÅ: 'Kærlighed hvor kragerne vender'-fyr dropper programmet

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Bolette og Jaffer, afslører nye tv-planer

Nu slår han dog fast én gang for alle, at der kun er én person, der har ret til at tale grimt til og om ham.

- Jeg ved udemærket godt, at jeg har været en stor idiot, og det står jeg skam ved. Men det er Annas sag at svine mig til, ikke jeres. Ja, jeg er et offentligt menneske, men det giver jer ikke ret til at svine mig til af den grund, skriver Oliver i en story på Instagram.

LÆS OGSÅ: Irina og Morten chokerer: Det er slut

I to stories forsøger han nemlig at slå ned på folks hårde tone og hadske beskeder, og han indrømmer, at det har påvirket ham, selvom han har brede skuldre.

- En ting er, at jeg er en fyr på 26, jeg kan tåle meget. Og de ubehagelige beskeder, som nogle af jer har sendt til mig, det kan jeg godt lukke af for (okay, jeg var fuldstændig knækket i to dage, så tillykke til jer for det), men tænk på andre mennesker, som modtager lige så ubehagelige beskeder, og som ikke tager det så nemt, som jeg har gjort, skriver han og fortsætter:

- Tænk på, hvor meget skade I kan gøre ved at sidde og skrive til et andet menneske eller om et andet menneske, som I ikke engang kender. Du/I kan være skyld i, at et menneske sidder med angst, går ned med depression og i værste tilfælde går med selvmordstanker.

Oliver opfordrer folk til at stoppe med at sende den slags beskeder - både til ham, men også helt generelt til andre mennesker.

LÆS OGSÅ: Jaffer taler ud om Bolette: Det piner mig