Nyt reality-venskab: I starten hadede vi hinanden pga. denne fyr

'Love Island'-Ida og 'Årgang 0'-Mathilde er ud af det blå blevet tætte veninder. Så tætte, at Ida faktisk er flyttet ind hos Mathilde. Men tingene så ikke altid rosenrøde ud for de to fitnessbabes, for i begyndelsen hadede de faktisk hinanden pga en anden kendt realitystjerne.

Mathilde Beuschau fra 'Årgang 0' og Ida Søjborg fra 'Love Island' har mere tilfælles end deres fortid som realitystjerner, fælles passion for fitness og mange følgere på Instagram. De har nemlig datet den samme fyr, Jonas fra 'Love Island', hvilket fik de to piger til at hade hinanden. Tilfældighederne placerede dog begge realitybabes på det samme kontor, og det blev starten på et godt venskab.

- Vi havde ikke mødt hinanden før, men pludselig ser jeg Mathilde sidde på kontoret, og så tænker jeg "åh nej", for hun har datet Jonas, efter jeg var kærester med ham, så vi kunne ikke lide hinanden. Men jeg sætter mig så og snakker med hende, og vi ender faktisk med at komme skide godt ud af det med hinanden, fortæller Ida til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: TV 2 beskyldt for dyremishandling i 'Først til verdens ende': Her er deres modsvar

Til Idas store held var Mathildes lejer ved at flytte ud af hendes lejlighed, lige som Ida stod og manglede et værelse.

- Vi tog hjem til hende og så hendes værelse, og i søndags flyttede jeg faktisk ind. Det er så sjovt, at vi startede med at tænke skidt om hinanden, men at vi så ender med at flytte sammen. Det er sådan en pigeting, at man går og er mopset over noget, især når det handler om ekskærester, og at det så viser sig, at man faktisk klikker skide godt, fortæller 'Love Island'-baben til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: UPS! Sønnen afslørede 'Paradise'-babes hemmelige graviditet

Som to dråber vand

De to realitystjerner har mange ting til fælles, og det er blandt andet derfor, at deres venskab fungerer så godt.

- Vi har begge to krudt i røven, og så arbejder vi inden for samme område, online coaching. Vi elsker at træne, og så skulle vi begge have stillet op i bikinifitness-konkurrence, inden det blev aflyst på grund af corona. Så vi har ekstremt mange ting tilfælles, fortæller Ida, som tilføjer, at de også bruger hinanden til sparring.

- Vi er rigtig glade for, at vi kan bruge hinandens hjælp i vores arbejde, når vi for eksempel skal lave reklamer. Det er en stor hjælp, at man så har en, der forstår det.

LÆS OGSÅ: Reality-stjerne er blevet mor: Det var en lynfødsel

Hverken Ida eller Mathilde taler med Jonas den dag i dag, men de har da delt en ting eller to med hinanden fra deres fortid med det kendte fitness-hunk.

- Vi har da snakket om Jonas og lavet sjov med et par ting, fortæller Ida med et glimt i øjet.

LÆS OGSÅ: WOW! 'Paradise'-babe får fjernet fillers: Se mit naturlige look

LÆS OGSÅ: ‘Nybygger’-par siger farvel