Nyt 'Ex on the Beach'-par? Oliver Kalika har en hemmelig kæreste

'Ex on the Beach'-hunken har gået med en stor hemmelighed siden sin hjemkomst fra villaen i Caribien.

Med sin lange manke og sine hurtige moves er Oliver Kalika blevet en eftertragtet herre i 'Ex on the Beach'. Den unge fyr fra Aabenraa har dog haft svært ved at finde hoved og hale i tilbuddene.

Se videoen, hvor eksperterne Jeppe og Dolken får besøg af 'Paradise'-deltager Zilas i Realityhjørnet.. 

LÆS OGSÅ: Bolette og Jaffer tilbage i ‘Bachelor’: Dejligt at kunne give noget tilbage

Men herhjemme i Danmark, hvor optagelserne til programmet for længst er ovre, er forvirringen og singlelivet forbi. Oliver Kalika har nemlig fået en kæreste.

- Hun er en helt igennem fantastisk pige, alt jeg nogensinde kunne ønske mig og mere til. Jeg har aldrig nogensinde elsket eller følt mig så elsket, som jeg gør nu. Jeg er et perfekt sted, og jeg ville aldrig nogensinde bytte det her ud med singlelivet, fortæller han til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen har født

Lærke Ketel, Ellen Barker eller ? 

Navnet på den heldige pige, vil Oliver Kalika ikke ud med, men han indikerer, at det er en af de andre "Ex on the beach"-deltagere.

- Jeg har faktisk været sammen med hende, fra den dag jeg kom hjem fra ex. Derfra var vi faktisk sammen nærmest hver dag, siger han, og da Realityportalen spørger direkte ind til, om det er en af de andre, svarer han:

- Det kunne meget vel være, at hun var det faktisk.

LÆS OGSÅ: Realitydeltager tiltalt for voldtægt mod sovende kvinde

Lærke Ketel har tidligere fortalt, at hun stadig er single efter 'Ex on the Beach'. Så hvem ved? Måske har Oliver endelig vundet Ellen Barkers hjerte, eller også er der tale om en helt tredje flamme.