Nyforelsket Pitzner: Flytter sammen med kæresten

'Diamant'-datteren svæver på en lyserød sky og glæder sig til, at hun om kort tid kommer til at se endnu mere til sin nye kæreste.

De tre stjerner fra 'Diamantfamilien', Elvira, Thalia og Katerina Pitzner, er mødt op til TV 2's store indsamlingsshow, 'Knæk Cancer Live' 2021, der i aften finder sted på Flyvestation Værløse.

Artiklen fortsættes under videoen med Elvira, Thalia og Katerina...

I den forbindelse fortæller de tre babes, at kalenderen for tiden er tæt pakket, både når det gælder business og privatlivet. Særligt hos Thalia Pitzner sker der store livsomvæltninger.

LÆS OGSÅ: Esben Dalgaard bryder sammen før 'Vild med dans'

- Jeg har købt lejlighed på Østerbro, den er i gang med at blive renoveret lige nu, så jeg håber lidt, at jeg kan flytte ind i slutningen af december eller starten af december, fortæller Thalia, der sammen med mor og søster skal bruge aftenen på at sidde i call center og samle penge ind til bekæmpelsen af kræft.

Hun skal ikke flytte i den nye lejlighed alene, for forholdet, som hun breakede i begyndelsen af september, går så godt, at parret nu har valgt at flytte sammen.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-stjerne om partners kræft: Jeg brød bare sammen

- Det går stadig godt med den samme kæreste. Der er har ikke været nogle udskiftninger, og han skal med. Det bliver et fælles hjem for os og for mine tre hunde, siger den 28-årige realitystjerne med et smil.

Det er ikke tilfældigt, at den nye adresse er endt med at blive på Østerbro.

LÆS OGSÅ: Ung mor afslører ny karriere

- Det er et dejligt sted, det ligger tæt på Nordsjælland, hvor jeg har hest, og det er tæt på, hvor mor bor. Og det er stadig tæt på byen, lyder det.

LÆS OGSÅ: Camilla Ottesen afslører: Så mange har beholdt deres 'Boligkøb i blinde'-hus