Rasmus fra 'Singleliv': Mit nytårsforsæt er at tabe mig, få en god tur til Afrika, få en kæreste, få mere sund mad, få succes i livet, have et godt helbred og bare have et godt humør og en masse gode oplevelser. (Foto: Janus)
Rasmus fra 'Singleliv': Mit nytårsforsæt er at tabe mig, få en god tur til Afrika, få en kæreste, få mere sund mad, få succes i livet, have et godt helbred og bare have et godt humør og en masse gode oplevelser. (Foto: Janus)

Numse-Rasmus vil indtage stort reality-program

Hvis det står til Rasmus, så vender han tilbage skærmen i 2020.

Netop nu søger DR deltagere til den kommende sæson af 'Øen', som vil blive optaget og sendt til næste år. Og ansøgningerne til programmet, hvor en gruppe danskere bliver efterladt på en øde ø og skal klare sig selv i 30 dage, strømmer allerede ind.

LÆS OGSÅ: Geggo søger julehjælp

En af de håbefulde ansøgere er Rasmus Billing Birnbaum, bedre kendt som Numse-Rasmus fra 'Singleliv' på Kanal4 og 'Et ton cash' på TV3. Det bekræfter Rasmus overfor Realityportalen, som også har fået lov til at vise den casting-video, han har sendt ind til programmet.

Foto: Privat
Foto: Privat

- Grunden til, jeg søger ind til 'Øen' - det her fantastiske eksperiment, det er, at jeg synes det er vildt fedt og spændende at prøve sine grænser af. Udover det, så er der selvfølgelig også nogle ting, som kunne være sundt for mig - lære at tage ansvar for sig selv, lære at finde noget mad og noget at drikke, lære at bevare roen og lære at bevare sin egen sjæl, når det er allerværst, fortæller Rasmus i sin castingvideo og fortsætter:

- Det har også noget at gøre med for mig, at jeg har nogle kvaler med min krop, jeg vejer lidt for meget og døjer med nogle problemer med mit knæ i forhold til min overvægt, og jeg har fået noget gigt i knæene, men det skal ikke lade mig slå ud. Derfor vil jeg gerne vise overfor DR og overfor mig selv og overfor hele Danmark, at man kan meget mere, hvis man har nogle kvaler.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunks næste plan: ‘Robinson Ekspeditionen’

Ville have været med i 'Robinson Ekspeditionen'

Safari-sættet er klar, hvis Rasmus bliver udtaget til 'Øen' (Foto: Privat)
Safari-sættet er klar, hvis Rasmus bliver udtaget til 'Øen' (Foto: Privat)

Rasmus anerkender, at han ikke har forstand på at overleve i naturen, men netop derfor synes han, at han kunne være en spændende deltager.

Det er dog langt fra første gang, Numse-Rasmus forsøger at komme med i et tv-program på en øde ø, han søgte også om at komme med i 'Øen' under castingen til første sæson, og han har tidligere ansøgt flere gange om at komme med i 'Robinson Ekspeditionen', hvor han dog endnu ikke har været blandt de udvalgte.

LÆS OGSÅ: Chokeret ‘Robinson’-deltager: Var det virkelig så slemt? 

Første sæson af 'Øen' er netop afsluttet, og der er ingen tvivl om, at alle deltagerne fik en oplevelse for livet. Det er nemlig barske vilkår i programmet, som handler om ren overlevelse. Med på øen har deltagerne kun vand nok til at klare sig i et døgn. Herfra skal de på egen hånd finde ly, vand og føde, så de kan klare sig de resterende dage, opholdet varer.

Se Rasmus' video til castingen herunder: