Numse-Rasmus: -Jeg går ikke efter ligegyldig omtale!

Susan K og Numse-Rasmus har de senere dage været ude med riven efter hinanden. Nu forholder Singleliv-Rasmus sig til Susan K's udtalelser.

Man kan ikke være enige om alt her i verden. Og det er også tilfældet for Numse-Rasmus og Susan K, som de sidste dage har svinet hinanden godt og grundigt til i medierne.

Det hele startede med en uenighed mellem Susan K og Kit fra Robinson, hvor reality-pigerne beskyldte hinanden for at være for gavmilde med "tissemissen". Herefter kom Numse-Rasmus på banen, hvor han beskyldte Susan K for at være et dårligt forbillede, og det kvitterede Susan K med at udtale, at Rasmus udelukkende går efter ligegyldig omtale.

Men det mener swingeren ikke er korrekt.

- En ting ligger fast, jeg prøver ikke og få ligegyldig presseomtale, og slet ikke ved at læne mig op af andre. Jeg er helt min egen person og vil aldrig sættes i bås med andre, og slet ikke Susan K. Jeg er den, jeg er. Jeg skaber mine egne værdier i denne reality-branche, slår han fast over for Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Numse-Rasmus: -Reality Sucks

Rasmus mener endda, at Susan K skal være glad for, at han har blandet sig.

- Susan K er ved at være en "grand old lady" i denne branche. Men hun skal da være glad for, at jeg kan medvirke til, at hun får lidt omtale. Jeg sviner ikke personligt Susan K til, det er ikke min stil. Men jeg er en bramfri person på alle mulige måder, konstater han.

Og Singliv-Rasmus har da også lige en ekstra melding til Susan K.

- Susan K, lad nu de nye "up-coming reality-stjerner" komme til, du har haft din tid, slutter Rasmus.

 LÆS OGSÅ: Numse-Rasmus: -Jeg er liderlig