Nu kan du streame ny 'Criminal Minds'-sæson

Den nyeste sæson af krimiserien er netop blevet gjort tilgængelig for danske seere.

Nu kan du igen læne dig tilbage i sofaen og se med, mens FBI's BAU-afdeling går på jagt efter nogle af verdens værste seriemordere. Streamingtjenesten Viaplay har nemlig netop gjort den 12. sæson af den populære krimiserie tilgængelig.

LÆS OGSÅ: Fox bekræfter: ‘Prison Break’ får endnu en sæson

LÆS OGSÅ: Shemar Moore vender tilbage til ‘Criminal Minds’

Sæsonen, der oprindeligt blev sendt på amerikanske tv frem til maj sidste år, består af 22 afsnit. Det er den første sæson, hvor Shemar Moore, der siden starten har spillet agenten Derek Morgan, ikke er en fast del af rollelisten, da han valgte at trække sig efter sæson 12 til fordel for en hovedrolle i den nye CBS-satsning 'S.W.A.T.'.

Det er samtidig den sidste sæson, hvor seerne får lov til at stifte bekendtskab med Thomas Gibson i rollen som chefen Aaron Hotchner, da han blev fyret midt i sæsonen efter et overfald på en af seriens manuskriptforfattere. Han bliver i stedet afløst af Paget Brewster, der genoptager rollen som Emily Prentiss og bliver en fast del af holdet for første gang siden seriens syvende sæson.

LÆS OGSÅ: Ny Shemar Moore-serie får dansk premiere

LÆS OGSÅ: Medier: ‘The Office’ vender tilbage

Gibsons exit bliver forklaret med, at der er en trussel mod ham og hans søn, og at de derfor har valgt at gå ind i et vidnebeskyttelsesprogram. I stedet tiltræder Damon Gupton og Adam Rodriguez som nye medlemmer på holdet. De kommer allerede tidligt på en hård opgave for at bevise deres værd, mens flere af holdets rutinerede medlemmer også har en masse at kæmpe med.

I øjeblikket er den 13. sæson af 'Criminal Minds' i fuld gang på amerikansk tv. Det vides endnu ikke, om der kommer flere sæsoner af krimiserien.

LÆS OGSÅ: ‘Criminal Minds’-stjerner truer med exit: Giv os mere i løn!

LÆS OGSÅ: Fanfavoritter truede med exit efter lønstrid: Nu er sagen afsluttet