Nu åbner han op om sin svære tid i villaen

Mikkel har det dårligt over sin opførsel i løbet af sommeren. Men han forsvarer alligevel sine valg og mener, at han ikke havde det nemt.

Mikkel Søndergaard har med sin entré i 'Ex on the Beach' skabt en masser af drama i villaen.

Det har skabt mange reaktioner hos seerne af programmet, for når man på den måde tager nogle valg, som både sårer og overrasker de andre deltagere, så er det jo god underholdning.

LÆS OGSÅ: Nyt ‘Ex on the Beach’-par: Ja vi er kærester!

Senest har man set, hvordan 'Ex on the Beach'-deltageren åbenlyst er gået efter Asbjørns store kærlighed, som var Lærke Wadmann på det tidspunkt. Han har både kysset hende og taget hende med i suiten for øjnene af sin bedste ven.

Mikkel, der har været med i sæson 2, 4 og nu 5 af realityprogrammet, har tidligere fortalt, at han bare valgte at følge sit hjerte. Når der er noget, han vil have, så går han efter det.

LÆS OGSÅ: Reality-par har fået en datter: Vi fokuserer på, at alt endte godt

Havde det svært

Men alligevel har han i dag ikke 100 procent ren samvittighed over sine valg tilbage i sommeren i 'Ex on the Beach'-villaen i Nordsjælland.

- Det er pisse svært at komme ind i villaen så sent, som jeg gjorde. Alle har dannet deres bånd og sådan, så jeg tror sgu bare, at det var min måde at sætte mit aftryk på villaen. Jeg har det dårligt over, at jeg har såret Asbjørn, men når jeg får hundredevis af beskeder om, at jeg gør programmet værd at se, så må der jo være noget om snakken, siger han til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Christel Trubka taler ud: Vil ikke være en lus mellem to negle

I sæson 4 blev Mikkel i den grad også kendt for at være Mikkel "Ræv", der blandt andet lavede rod i Louise Balling og Victor Frømmings forhold.

Han lægger ikke selv skjul på, at han egentlig godt kan lide at lave lidt rod i det hele.

- Jeg har sgu altid været lidt af en drama queen. Plus at det var lidt kedeligt inde i den villa i Danmark, og det var pisse koldt. Så man skal jo have tiden til at gå med noget, fortæller han.

Mikkel har fortrudt, at han sårede Asbjørn. Men i dag er deres venskab fint, og for dem er sommerens begivenheder i villaen et afsluttet kapitel.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-stjerne afviser vaccine: Nu hagler kritikken ned