Nicholai vil med i ’Fristet’ re-union

Knap har sejren lagt sig, før vinderen er frisk på endnu et reality-eventyr. Han vil nemlig vise KAJ-gruppen, hvordan spillet skal spilles.

Med deltagelse, og ikke mindst en sejr, i ’Fristet’ har Nicholai fået lyst til at lave mere reality-tv. Men endnu ved han ikke, hvilket program, han foretrækker.

- Hvis de laver' Fristet Re-union', ligesom de lavede 'Paradise Re-union', så er jeg mega klar på det. Jeg vil med glæde vise tøsegruppen aka KAJ-gruppen, hvordan spillet skal spilles. Og for min skyld må de gerne gøre det endnu hårdere og vildere end sæson 2, fortæller Nicholai til Realityportalen.dk og uddyber, at den første sæson af det debatskabende program var yderst ’fesent’.

Han foretrækker dog klart, at det er et spil, hvor man skal bruge hovedet og tænke taktisk. Og selvom fyren fra Ålborg tidligere har givet udtryk for, at han kunne tænke sig at deltage i ’Paradise Hotel’, så må han erkende, at det ikke er noget for ham længere.

LÆS OGSÅ: Joachim og 'Fristet': Et program i verdensklasse!

’Kald mig tøffelhelt’

Kæresten Amalie har tidligere gjort det klart, at hun smutter, hvis han bliver en del af Paradise-flokken. Og Nicholai har ingen ønsker om at satse kærligheden for en tur til Mexico.

- Jeg kunne aldrig finde på at bytte mit livs kærlighed for en tur til Mexico for at deltage i 'Paradise Hote'l. Hvis jeg bliver tilbudt at komme af sted til et reality-program, hvor Amalie ikke har muligheden for at deltage, så må jeg selvfølgelig tage snakken med hende. Jeg gør ikke noget på egen hånd uden at inddrage hende. Kald mig tøffehelt, men det er bare almen respekt.

Indtil videre har der dog heller ikke været kontakt til nogen programmer, men mon ikke det kommer med tiden.

- Men lad os nu se, om der ikke er bud efter mig på et eller andet tidspunkt. Jeg vil i hvert fald gerne tilbage på skærmen. Men jeg er ikke en medieluder, som så mange andre reality-deltagere er. Nogle deltager jo bare i programmer for at blive set, og det gider jeg på ingen måde, slår han fast overfor Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Pressechef: 'Fristet' har skabt kolossal opmærksomhed

Reality er kommet for at blive

De seneste år er der sket en eksplosion i antallet af reality-programmer, og populariteten er stor. Måske skal svaret på populariteten findes i, at deltagerne er mennesker som alle andre.

- Jeg tror, det er interessant med reality, fordi vi er normale personer som alle andre. Og så kan man identificere sig med dem, man ser på skærmen. Det er svært at forklare, men reality er kommet for at blive - ligesom internettet, griner 'Fristet'-vinderen.

Men skulle det ikke blive til mere reality-tv i den kommende tid, så har Nicholai rigeligt at bruge sin tid på.

- Planen er, at jeg skal færdiggøre min uddannelse som eventkoordinator, hvilket jeg er færdig med om godt og vel syv til otte måneder. Derefter går turen til København, hvor jeg flytter ind hos Amalie, og så vil jeg i gang med at studere markedsføring.

Se, hvorfor Nicholai spillede spillet, som han gjorde.

http://www.youtube.com/watch?v=Ytq2zYB5Ha4&feature=youtu.be

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.