(Foto: Krestine Havemann/SBS)
(Foto: Krestine Havemann/SBS)

Natascha Linea og Bents nye kæreste stopper bitcheriet

Natascha Linea havde taget ekskærestens nye kæreste med, da 'De Unge Mødre' fejrede 10 års fødselsdag. De forsøger nemlig at blive veninder.

Den unge mor Natascha Linea havde taget 20-årige Jennifer Gulbæk under armen, da tv-showets runde fødselsdag skulle fejres. Jennifer er Bent Flinks nye kæreste, og Bent er, som de flittige seere nok ved, Natascha Lineas ekskæreste og far til datteren Lia.

- Mit forhold til Natascha Linea er, at vi prøver. Det er også derfor, jeg er taget med i dag. Vi prøver at få et venskab op at køre, så der ikke er alt det der bitcheri. Vi forsøger at blive voksne nok til at snakke sammen, uddyber Jennifer.

Bent med kæresten Jennifer (Foto: Privat)
Bent med kæresten Jennifer (Foto: Privat)

Hun træder også til, når der er behov for det i forhold til Bents og Natascha Lineas datter. Forholdet mellem de to ekskærester er nemlig ikke altid lige godt.

- Samarbejdet mellem mig og Bent er sådan lidt op og ned, men for det mest er det godt, fortæller Natascha Linea.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea: Forholdet til Bent skal fungere

LÆS OGSÅ: Natascha Linea fra 'De unge mødre': Let at være enlig mor

Håber på en kæreste

Natascha Linea er ikke lige så heldig med kærligheden som sin ekskæreste. Den unge mor har ikke nogen kæreste for tiden, men hun håber på, at det snart ændre sig:

- I 2015 håber jeg på at finde en kæreste, og så skal jeg også flytte, afslører hun om planerne for det kommende år.

LÆS OGSÅ: Natacha Linea frygter for datterens helbred

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.