FOTO: SBS/Krestine Havemann
FOTO: SBS/Krestine Havemann

Nanna introducerer Malucca for Italien

Den unge mor er netop taget med familien på ferie til Italien, og i år har hun datteren Malucca med.

Den unge mor Nanna holder lige nu en velfortjent ferie. Hun er sammen med hele familien   draget til Italien.

- Vi skal til Italien med mine forældre, farmor og søskende. Det er jeg opvokset med, og jeg glæder mig meget til at opleve det sammen med Malucca. Men det bliver noget helt andet end det,  jeg har været vant til. Normalt er det bare at ligge og dase ved stranden eller poolen, og så plejer min søster og jeg at drikke sammen om aftenen. Men i år tror jeg det bliver knap så afslappende, Malucca farer jo rundt, fortæller Nanna til Realityportalen.dk.

Selv om kæresten Janus ikke er med, er denne sommer lige efter Nannas ønske.

- Min drømme sommer lige nu er bare at rejse afsted og opleve Maluccas første ferie sammen med min familie. Og så er jeg jo vildt forelsket, hvad mere kan man ønske sig, spørger Nanna.

LÆS OGSÅ: Sandra bruger sommeren i Las Vegas

Bedste sommerminde er graviditeten 

Til trods for, at den smukke mor har en god sommer i vente, er der alligevel intet der slår hendes minder fra sidste sommer, hvor hun fødte sin lille datter.

- Sidste sommer var jeg højgravid og fødte en fantastisk datter. Det er nok det bedste! Eller det ER det bedste, slår hun fast.

Men generelt er Nanna ikke til at slå ud, når solen skinner og smilet kommer frem på den danske befolkning.

- Jeg elsker sommeren. Alle er bare i så meget bedre humør, og så skal man ikke pakkes ind i store jakker og alligevel gå og fryse. Men jeg er ret vild med alle årstider, de har hver deres charme. Der er nu heller ikke noget som hygge om vinteren, med al den lys, der er rundt omkring.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-Malene: Jeg elsker sommeren

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.