Nær ven af 'Familien fra Bryggen' offer for stor tragedie

Ronni Garner åbner nu op om, at han dagligt er i store smerter både fysisk og psykisk, efter han blev offer for en tragisk trafikulykke for tre år siden.

De gange, vi har set musikeren Ronni Garner i 'Familien fra Bryggen' eller i 'Danmark har talent', har han altid været lutter smil.

Ronni Garner har blandt andet udgivet musik med og for Linse Kessler, og ikke mindst har han senest produceret en sang med både Linse og Alba. Derfor kan man i morgen torsdag igen se Ronni Garner i 'Familien fra Bryggen' på TV3, hvor han kommer forbi Linse for at øve hende og Albas sang, inden den skal indspilles.

Ronni Garner har flere gange været med i 'Familien fra Bryggen' (Foto: TV3)
Ronni Garner har flere gange været med i 'Familien fra Bryggen' (Foto: TV3)

LÆS OGSÅ: UH! Türker med i nyt program

Kørt ned med 120 kilometer i timen

Men nu åbner Ronni Garner op om, at hans karakteristiske store smil bare er en facade. For siden han var offer for et tragisk trafikuheld i julen for tre år siden, har han været sunket ned i et mørkt hul, der begrænser ham både fysisk og psykisk.

- For snart tre og et halvt år siden, der skulle jeg på arbejde som så mange andre. D. 23. december. Og havde egentligt forestillet mig, at jeg skulle køre hjem til familien bagefter og holde jul. Men da jeg får min første køretur mod Kalundborg, der bliver jeg nødt til at stoppe på motorvejen, fordi der er noget galt med den trailer, jeg har bag på bilen, fortæller Ronni i en livevideo på Facebook om den skæbnesvangre dag, der skulle ende med at ændre hans liv.

- Jeg går bag om bilen, fordi jeg netop er så bange for at stoppe på motorvejen, og går bagom og når hen til min trailer, og jeg har gule bukser på, jeg har blink på bilen, og ser på at trailen er gået op med et håndtag. Lige så snart, jeg står der, så kan jeg høre en bil komme ind over de der striber, der er på motorvejen, og jeg bliver så ramt med 110-120 kilometer i timen i ansigtet og på skuldren. Jeg når lige at vende mig om, og bliver så kastet ind i traileren og videre ud i rabatten, forklarer han.

Ronni Garner og Linse Kessler har lavet flere sange sammen, blandt andet denne 'Julesangen' (Foto: Linse Kessler)
Ronni Garner og Linse Kessler har lavet flere sange sammen, blandt andet denne 'Julesangen' (Foto: Linse Kessler)

LÆS OGSÅ: UH! Nu er kønnet på Geggos baby afsløret

Smerter og angst

Efter ulykken blev Ronni sygemeldt fra sit arbejde, og i dag døjer han stadig med stærke smerter i særligt nakken.

Ronni er undervejs blevet opereret i skulderen og to gange i nakken, hvor han er blevet skåret op i halsen, for at lægerne kunne komme til. Til den sidste operation i nakken fik Ronni også sat et stykke metal ind, der holder hans nakke oppe, og betyder, at han ikke kan bukke hovedet længere.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe afslører bryllupsplanerne

Ikke mindst er der også de psykiske efterdønninger fra den voldsomme ulykke.

- Jeg har fået rigtig meget hjælp, og jeg får stadig rigtig meget hjælp. Jeg lider i dag af angst, PTSD, jeg er bange for mørke, fortæller Ronni ærligt.

- Det, der er allerværst, det er ikke at kunne være den far for ens børn, som man vil, og den mand, for ens kone, som man gerne vil. Og så er det at leve med de her smerter hver dag. Det gør ondt. Men jeg prøver at smile, jeg prøver at være glad, fordi er man ikke det, så kommer man ikke igennem det her, siger Ronni og sender en varm tak til sin familie.

LÆS OGSÅ: De blev ‘Gift ved første blik’ i 2018: Sådan går det dem i dag

Massevis af piller

Ronni tager derfor dagligt en stor mængde piller, herunder flere smertestillende piller, og ikke mindst tager han beroligende piller for at stoppe tankemylderet og sovepiller for at kunne falde i søvn, hvilket han på grund af sin angst og de medfølgende uhyggelige drømme har svært ved.

- Alle de her piller, dem skal jeg have hver dag for at kunne være mig selv. Og alligevel, så er jeg ikke mig selv, og det bliver jeg aldrig nogensinde igen, lyder den triste melding.

LÆS OGSÅ: CHOK! Fie Laursen tager konsekvensen efter sugardating-reklame

Herunder kan du se livevideoen, hvor Ronni åbner op

LÆS OGSÅ: HOT NEWS! ‘Ex on the Beach’-babe scorer kendt sanger

LÆS OGSÅ: Kæmpe krise: Amalie fyret med øjeblikkelig virkning