'Min fede træner'-Christina ramt af sygdom: Jeg har taget på igen

Christina tabte sig 12,5 kilo i 'Min fede træner, og hendes motivation var i top, men så ramte sygdommen.

I 'Min fede træner' tabte Christina Lykke Mikkelsen sig hele 12,5 kilo med hjælp fra Mascha Vang, og efterfølgende kunne hun fortælle, at hun havde tabt sig yderligere 4 kilo efter optagelserne. Det hele kørte på skinner for den smukke teaterpige, men så ramte uheldet. Natten til den 1. juli vågnede hun op, fordi hun følte sig utilpas, men da hun satte sig op i sengen, vidste hun, at den var gal.

- Pludselig føles det som om, hele rummet sejler rundt, og jeg har drukket en hel flaske sprut. Men jeg var pinligt ædru! Jeg skynder mig at tænde lyset og bliver meget forskrækket. Jeg begynder at tale højt til mig selv, da jeg tænker tusinde tanker. Om jeg måske havde fået en hjerneblødning eller noget andet voldsomt. Jeg gik i panik, for jeg har aldrig prøvet noget lignende før. Jeg svimler meget voldsomt, og det fortsætter nogle timer, hvorefter jeg kontakter vagtlægen, fortæller Christina til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Monique: Det gjorde ondt i hjertet at blive mor igen

Hun kom til hos lægen om morgenen, hvor hun fik at vide, at det muligvis var øresten, som påvirkede balancen. Hos lægen fik hun nogle øvelser, som skulle hjælpe. Det hjalp dog ikke, og de første 4-5 dage kastede Christina op og kunne kun ligge i den samme stilling i sin seng. Hun kunne ikke se fjernsyn og ikke engang kigge på sin telefon, hvilket især var svært for hende.

- Jeg er jo blevet helt afhængig af de sociale medier, specielt Instragram - efter min deltagelse (i 'Min fede træner, red.) er Instagram gået helt amok med følgere, beskeder og folk, som ønsker at sponsorere ting til mig, som jeg skal promovere for. Så det var ret forfærdeligt, fastslår Christina.

LÆS OGSÅ: Sådan er det gået deltagerne fra 'Min fede træner'

Har taget på igen

Christina før og efter sit vægttab (Foto: Privat)
Christina før og efter sit vægttab (Foto: Privat)

Kvalmen forsvandt så småt, men Christina kunne stadig ikke foretage sig noget, så hun søgte læge igen.

- Her fik jeg beskeden om, at det er virus på balancenerven. Man kan intet stille op, blot give det tid - det kan vare alt fra 3 dage til 3-6 måneder. Jeg købte søsygepiller og seaband mod svimmelhed, og det tog toppen. Nu er jeg i fjerde uge og stadig sygemeldt, fortæller Christina og indrømmer, at det ikke har haft en god effekt på den sunde livsstil.

- Efter den første uge tabte jeg mig 3 kilo på grund af manglende mad og opkast. Men efter en uges tid gik kvalmen over. Jeg var stadig sengeliggende, men kunne begynde at spise og se tv og have mobilen på mig. Og hvad gør man så? Man ser utallige serier og spiser meget mad. Forkert mad! Og da jeg på ingen måde kunne træne, så begyndte kiloene i den grad at sætte sig igen!

LÆS OGSÅ: Derfor måtte Frederik ikke fortsætte i ‘Min fede træner’

Ramt af endnu en sygdom

Og for at gøre ondt værre, så er Christina nu blevet ramt af influenza, lige som der så ud til at være lys for enden af tunellen, og hun var begyndt at gå i svømmehallen på lægens anbefaling, idet det skulle hjælpe på balancen.

- Så nu ligger jeg i sengen og er "tvunget" til at se 'Matador' med min kære mor. Hun nurser lidt om mig, men jeg tror også, hun synes det er lidt hyggeligt, at vi er så meget sammen nu. Men det har været og er en hård omgang, og jeg er træt. Helt træt ind i knoglerne. Jeg sover godt 15-16 timer i døgnet og er godt og grundig træt og ked af min manglende træning og arbejde. Jeg er vant til at være igang, så jeg keder mig enormt meget og føler mig flabset af bare at ligge, lyder det fra Christina.

LÆS OGSÅ: Andreas forladt af ‘Min fede træner’: Frederik skylder

Det er enormt flovt

Efter 'Min fede træner' var slut, regnede Christina med, at hun ville tage lidt på igen, fordi hun både skulle på ferie og på festival, men derefter havde hun planer om, at sommeren for alvor skulle sættes af til træning og den sunde livsstil. Nu er det dog slet ikke gået som planlagt, og hun har i stedet taget en del af det tabte på igen, hvilket er svært at sluge.

Christina er topmotiveret for at komme i gang igen (Foto: Privat)
Christina er topmotiveret for at komme i gang igen (Foto: Privat)

- Det er også enormt flovt for mig at have taget på efter programafslutningen. Jeg blev udvalgt som deltager, mange ansøgere fik ikke chancen. Mascha ofrede sin krop for at støtte og hjælpe mig, og nu har jeg taget halvdelen på igen. Folk på instragram skriver, at de ser op til mig, og at jeg er en inspiration for dem. Så er det altså ikke så fedt at sige højt, at det går den forkerte vej, fastslår Christina, som dog ikke er i tvivl om, at hun nok skal komme igen.

- Lige så snart jeg er kampklar igen, så skal den have gas. Jeg har ikke opgivet målet. Men desværre ikke i stand til træning nu, og det er meget svært for mig at spise fornuftigt. Men jeg kæmper.

LÆS OGSÅ: Deltagerne fra ‘Min fede træner’: Sådan har vi det med vores trænere i dag

Netop ærligheden er vigtig for Christina - også når det ikke går godt, selvom det er sværere at være ærlig der, men det er en af de kvaliteter, hun bliver rost af sine følgere for på Instagram.

Christina håber på at kunne vende tilbage til jobbet som pædagog om et par uger, og så skal hun på ferie i slutningen af august, hvor hun regner med at være frisk igen ovenpå en sommer, der bestemt ikke gik efter planen. Hun har stadig kontakt til Mascha Vang, men det er mest over Instagram i form af likes og søde kommentarer.

Følg Christinas liv og kamp mod kiloene og i øjeblikket sygdommen på hendes Instagram, som kan ses herunder.

LÆS OGSÅ: Anne Gadegaard: Derfor sagde jeg nej til ‘Min fede træner’

LÆS OGSÅ: 'De unge mødre'-Martinna i chok: Det havde jeg aldrig troet om min mand

 

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.