Mikkel Kesslers kæreste: Det er enormt skræmmende!

Bokseren Mikkel Kesslers kæreste, Lea Hvidt, er bange men også stolt af sin kæreste, når han går i ringen.

I marts bekendtgjorde den danske boksestjerne Mikkel Kessler, at han gør comeback i bokseringen. På ringsiden står Kesslers kæreste, Lea Hvidt, der er mor til hans to børn, og som nu igen skal betragte sin kæreste kaste sig ud i hårdføre boksekampe.
LÆS OGSÅ: HER ER DATOEN: ‘Familien fra Bryggen’ vender tilbage
Gennem tiden er Lea Hvidt ofte blevet spurgt, hvordan hun har det med Mikkel Kesslers boksekarriere, men spørgsmålet er ikke så let at svare på. Det skriver den 28-årige forfatter og blogger i et nyt indlæg på sin blog.
- Når man står på sidelinjen, så er der både konsekvenser og en risiko, og det er kun ét farligt slag væk! Så derfor er mit første svar altid, at det har jeg det utrolig skidt med.
 Lea Hvidt er langt fra kun glad for, at kæresten snart skal i bokseringen igen. Foto: Janus Nielsen)
- Hvad nu hvis det hele vender, hvad nu hvis det er Mikkel, der ligger i kanvassen og ikke rejser sig igen, skriver Lea Hvidt, der kalder det 'enormt skræmmende' at se sin kæreste bokse.
I marts bekendtgjorde den danske boksestjerne Mikkel Kessler, at han gør comeback i bokseringen. På ringsiden står Kesslers kæreste, Lea Hvidt, der er mor til hans to børn, og som nu igen skal betragte sin kæreste kaste sig ud i hårdføre boksekampe. LÆS OGSÅ: HER ER DATOEN: ‘Familien fra Bryggen’ vender tilbage Gennem tiden er Lea Hvidt ofte blevet spurgt, hvordan hun har det med Mikkel Kesslers boksekarriere, men spørgsmålet er ikke så let at svare på. Det skriver den 28-årige forfatter og blogger i et nyt indlæg på sin blog. - Når man står på sidelinjen, så er der både konsekvenser og en risiko, og det er kun ét farligt slag væk! Så derfor er mit første svar altid, at det har jeg det utrolig skidt med. Lea Hvidt er langt fra kun glad for, at kæresten snart skal i bokseringen igen. Foto: Janus Nielsen) - Hvad nu hvis det hele vender, hvad nu hvis det er Mikkel, der ligger i kanvassen og ikke rejser sig igen, skriver Lea Hvidt, der kalder det "enormt skræmmende" at se sin kæreste bokse.

LÆS OGSÅ: Familieforøgelse på vej i ‘Familien fra Bryggen’

Derfor bakker hun alligevel op

Alligevel er der noget, der får hende til at støtte sin kæreste og "bakke dette vanvid op", som hun betegner det. Hun kender nemlig ingen som Mikkel Kessler, der dedikerer sig så helhjertet til sin sport og til at være den bedste. Og det gør hende stolt. - Jeg ved simpelthen ikke, hvordan jeg skulle tackle det, hvis jeg en dag skulle se frygten i øjnene. Og samtidig hvordan kan jeg holde en mand tilbage fra sine drømme og mål, som han har kæmpet så hårdt for hele sit liv, skriver Lea Hvidt. Læs hele Lea Hvidts blogindlæg her. LÆS OGSÅ: Moppers sygdom genforenede Mikkel og Linse LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Mikkel Kessler har været på knæ LÆS OGSÅ: Mikkel Kessler har accepteret ‘Familien fra Bryggen’ Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.