Amanda og Mikkel fra 'Ex on the Beach' (Foto: Janus Nielsen)
Amanda og Mikkel fra 'Ex on the Beach' (Foto: Janus Nielsen)

Mikkel åbner op: Sådan er mit forhold til Amanda i dag

Faktisk fungerer de to 'Ex on the Beach'-stjerner bedre som venner end som kærester.

De mødte hinanden under optagelserne til 'Ex on the Beach' sæson to, hvor de gennemgik en del prøvelser. Der var ikke færre forhindringer, da parret kom hjem til Danmark, og utroskab, løgne og skænderier sneg sig ind på livet af det forelskede par, som til sidst måtte smide håndklædet i ringen.

Da Mikkel dukkede op på stranden i Brasilien i den fjerde sæson af det populære Dplay-program og truede med total ødelæggelse af Amandas spirrende forhold til Nicklaes, lod det til, at relationen mellem Mikkel og Amanda aldrig ville kunne reddes.

Men i dag er Mikkel og Amanda faktisk gode venner, som snakker sammen på ugentlig basis på trods af, at Mikkel er bosat i Jylland, mens Amanda bor på Amager.

LÆS OGSÅ: Mikkel om bruddet mellem Amanda og Nicklaes: Hvad sagde jeg?

- Jeg har et rigtig godt forhold med Amanda. Det er meget bedre nu, end det var, før jeg tog afsted til 'Ex on the Beach'. Vi snakker sammen en gang om ugen, og jeg har også planer om at se hende her, når jeg er i København, og vi skal også ud og spise en middag sammen, lyder det fra 'Ex on the Beach'-stjernen, som tilføjer, at Amanda har brug for en ven i tiden efter, at Nicklaes har slået op med hende.

- Det er kun på venneplan. Jeg vil gerne være der for hende, når hun har mistet Nicklaes, og hun er lidt nede, fortæller Mikkel til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: WHAT? Bendtner tæt på at få penistatovering

Bedre som venner

Selvom Mikkel drilsk smider en kommentar om, at man aldrig ved, hvad der kan ske, når der er alkohol involveret, så tror han alvorligt talt ikke, at den gamle flamme vil blusse op igen. Han har nemlig ikke lyst til at sætte venskabet på spil.

- Det tror jeg ikke ville komme til at ske. Amanda er en rigtig sød pige, og hun vil altid have en plads i mit hjerte, men både afstanden og de ting, vi har været igennem, gør bare, at det er bedre for mig og Amanda at være venner, lyder det fra 'Ex on the Beach'-stjernen, som fortsætter:

- De ting, vi har opbygget i 'Ex on the Beach' og efter vi er kommet hjem til Danmark som venner, er tusind gange stærkere, end vores forhold nogensinde har været, så jeg vil meget hellere være venner end kærester med Amanda.

LÆS OGSÅ: 'Mig og min mor'-Nadialine har udset sig manden, hun vil have børn med

Se Realityportalens Q&A med Mikkel og Asbjørn fra 'Ex on the Beach' sæson 4

 LÆS OGSÅ: Linse med ny rørende hyldest til Alba

LÆS OGSÅ: HOT NEWS! Princess Natascha har fået en kæreste