Michael Olesen om næste barn: Efter ni år skal vi nyde det her maks

Den erfarne danser er vild med livet som far.

‘Vild med dans’-stjernen Michael Olesen gæstede fredag Det Kongelige Teater i anledning af 'Knæk Cancer'-indsamlingen, hvor han dansede med Nikoline, der som 16-årig fik konstateret leukæmi.

For Michael var det en fantastisk følelse at være tilbage i 'Vild med dans'-rammerne, selvom han egentlig ikke har haft så meget tid og fokus på at gå og savne 'Vild med dans'.

Artiklen fortsættes under videoen, hvor Michael Olesen fortæller om livet som far samt om at være tilbage i 'Vild med dans'...

- Det har ikke været svært. Jeg havde troet, det ville være svært, men min dejlige søn fylder alt. Så det har faktisk bare været meget naturligt. Jeg troede, jeg ville savne det mere og føle en større trang til hele tiden at følge med. Men han har bare fyldt alt, og hele min hverdag handler bare om ham, siger en glad Michael Olesen.

LÆS OGSÅ: Albert om tiden med Jenna: Jeg savner det helt vildt

Den 22. juli blev han sammen med Joan Divine forældre til Felix. Det skete, efter de havde været i fertilitetsbehandling og i ni år kæmpet for, at Joan skulle blive gravid.

– Den 22/7 blev lige pludselig en helt anden og mere fantastisk dag, end vi havde forestillet os. Klokken 16.28 kom denne lille fantastisk skabning til verden med en vægt på 3540 gran og 52 cm, skriver Joan i et rørende Instagram-opslag.

Efter sådan en kamp, er det måske meget naturligt, at parret ikke helt kan svare på, om de skal have flere børn eller ej.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang indrømmer: Jeg hadede Hollies far

- Nu skal vi lige nyde ham her. Og så kan vi snakke om det senere. Nu skal han have lov til at være 100 procent i fokus, og vi skal give os selv lov til efter ni år at nyde det her maks. Og så må vi se, hvad fremtiden bringer, siger den 39-årige danser.

I 2020 dansede han med Hilda Heick, og i år er første sæson, han ikke er med. Ellers har Michael Olesen danset i samtlige 13 'Vild med dans'-sæsoner, der siden 2007 er blevet sendt.

LÆS OGSÅ: Linse Kessler skal giftes