FOTO: privat
FOTO: privat

Mia og Joy står model for smykker

Joy og mor Mia gør alverdens ting sammen, og nu arbejder de også som modeller. De er indgået et samarbejde med Maja Klysner, og står nu modeller for de smukke Chandrika Jewels.

Mor og datter har været igennem en brystoperation i Østeuropa, druktur i Sunny Beach, spirituel ferie i Thailand og en masse andre eventyr, og nu har de også været på fotoshoot og ageret modeller.

- Min mor og jeg har samarbejdet med Maja Klysner, som ejer Chandrika Jewels, om at lave et vildt fedt photoshoot, hvor vi viser hendes smykker frem. De er virkelig fede, fortæller Joy til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Sand TV måtte have Joy og Mia for enhver pris

Ikke uden udfordringer

Sådan et fotoshoot er dog ikke lige til. Og især ikke, hvis man har et forparti fuld af silikone.

-  Intet kan skille os ad "7-9-13", men vores nye babser prøvede ihærdigt på det, da vi stod model. Vi skulle stå front mod front, og vi måtte mase os tæt trods implantaternes massive værn, fortæller Mia med et grin og tilføjer, at hun er super stolt over at kune stå model med sin unge datter.

LÆS OGSÅ: Nanna irrreteret over bryst-snak i 'De unge mødre'

Hjælper hinanden med alt

Mia og Joys forhold har før været anstrengt, men efter at Joy igen er blevet single, er de to atter forenet, og de har det rigtig godt sammen, hvilket også var tilfældet til fotoshootet. Og heldigvis kan de to også hjælpe hinanden.

- Når Joy og jeg laver foto-opgaver, hjælper vi hinanden med alt, og normalt ankommer vi altid til foto sessionen hver med en rulle kuffert. De er fyldt med tøj, make-up og alverdens rekvisitter som negle, ekstra hår og stiletter, for tænk, hvis vi stod og manglede noget, slutter Mia af.

Du kan se mange flere smykker på Chandrika Jewels' hjemmeside.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.