Mathias om det nye 'Paradise': Jeg forstår godt folk er skeptiske

Selvom 'Paradise'-deltageren er glad for sin deltagelse, kan han godt forstå, at folk er skeptiske angående det nye 'Paradise'-koncept.

Det var nogle glade og spændte up-coming reality-deltagere, som Realityportalen mødte til snigpremieren på det nye 'Paradise'. Ikke nok med, at de er de nyeste skud på stammen i reality-verdenen, så er de også repræsentanter for et helt nyt og mere "woke" realityprogram.

LÆS OGSÅ: 'Paradise' starter med et brag: Deltagerne i chok

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan lære Mathias Krause bedre at kende...

Men hvordan oplevede deltagerne egentlig selv det nye koncept?

- Jeg vidste ikke, at det var det nye koncept, da jeg tog afsted, men jeg synes, det var fedt. Det er fedt, at der er mange forskellige slags mennesker, der kan være med. Så jeg synes, det giver det noget nyt, og det er jo også et nyt program, det er jo ikke 'Paradise Hotel' længere, fortæller Mathias Krause til Realityportalen.

- Jeg kan godt forstå, at der er nogle, der er skeptiske, når man har været vant til at se noget andet i så mange år.

LÆS OGSÅ: Ulven Peter om de nye 'Paradise'-deltagere: Lad 'Paradise' være 'Paradise'

Ligeledes kendte Louise Hjort heller ikke til det nye koncept.

- Jeg vidste, at det var et bredere cast, men selve konceptet, og at det var et nyt sted, det anede jeg ikke noget om - så det var kæmpe surprise, fortæller Louise til Realityportalen og fortsætter:

- De her nye stoleregler, dem fattede jeg ikke en skid af. Og så var der flere små ting, som havde ændret sig, som at man ikke engang længere skulle give et kys på kinden til partnerceremoni, men alt i alt er jeg meget beæret over at være med i det nye.

Var i chok.

Mathias Krause meldte sig altså til i troen om, at spillet var som det plejede, men der tog han fejl.

- Jeg fandt ud af, at det var anderledes, da første afsnit startede. Da der kun er tre piger, der tjekker ind for eksempel, går det op for mig, at det er noget nyt, fortæller Mathias, som var en del af startcastet.

LÆS OGSÅ: Emil og Olivia forklarer: Derfor skal du se det nye 'Paradise'

Det kom som noget af en overraskelse for 'Paradise'-deltageren.

- Jeg var lidt i chok, men jeg tog det med oprejst pande og synes, at det var mega cool og alle dem, der var dér, var mega søde mennesker, fortæller Mathias, som meldte sig til programmet for at få en oplevelse.