MasterChef 2020, sæson 5 (Foto: TV3)
MasterChef 2020, sæson 5 (Foto: TV3)

'MasterChef' vender tilbage: Gav problemer for dommer

Allerede mandag vender 'MasterChef' tilbage med en ny sæson. Hvis man der kan se en forhutlet og stresset Jesper Koch som dommer, så findes der en god forklaring.

Om ganske kort tid vender den populære madkonkurrence 'MasterChef' tilbage.

Det sker nemlig allerede mandag d. 27. januar kl. 19.00, hvor programmet har premiere på Viaplay og TV3

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne: Derfor stopper jeg

Her kommer første program nemlig, der starter med de berygtede auditiondage, hvor mange håbefulde danskere giver den gastronomisk gas for at kunne sikre sig en plads i konkurrencen. I år er sæsonen endda endnu længere end før, så der også er blevet plads til en træningslejr for de heldige udvalgte amatørkokke, endnu flere masterclasses, mere talentudvikling og dygtige gæstekokke.

Thomas Castberg, Jesper Koch og Jakob Mielcke er atter dommerne i 'MasterChef' (Foto: TV3)
Thomas Castberg, Jesper Koch og Jakob Mielcke er atter dommerne i 'MasterChef' (Foto: TV3)

LÆS OGSÅ: Linse afslører: Derfor sælger jeg huset

Ikke mindst har et nyt koncept fundet vej frem til MasterChef: I år skal de håbefulde deltagere nemlig hver uge kæmpe om en guldnål, der kan sikre dem immunitet i konkurrencen. Derudover er der også kommet helt nye regler i spil, når 14 ugers intens madkonkurrence kulminerer i en stor finale.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Emma afslører: Derfor kom jeg så langt ud

For mange programmer fordærver...?

Dog skabte den kommende 'MasterChef' sæson problemer for den ene af programmets dommere, Jesper Koch.

Han filmede nemlig et andet TV3-program, 'Koch'en på toppen', der handler om hans arbejde som kulinarisk ansvarlig på det nye Alsik Hotel i Sønderborg, samtidig med 'MasterChef', der foregår i København.

- Åbningen af Syttende (den sidste restaurant på Alsik Hotel, red.) blev udskudt små fire og en halv måned. På det tidspunkt skulle den jo længe have været åbnet, men så faldt det sammen med, at vi åbnede Syttende samtidig med den nye 'MasterChef'-sæson, forklarede Jesper Koch til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Silas og Nicolai: Kærligheden startede for ti år siden

I ’Koch’en på Toppen’ følger vi den internationalt anerkendte kok Jesper Koch og hverdagen på Danmarks nye luksushotel; Alsik Hotel (Foto: TV3)
I ’Koch’en på Toppen’ følger vi den internationalt anerkendte kok Jesper Koch og hverdagen på Danmarks nye luksushotel; Alsik Hotel (Foto: TV3)

På grund af forsinkelserne i åbningen af den sidste restaurant på hotellet kom det hårde arbejde og 'Koch'en på toppen'-optagelserne til at placere sig ganske dårligt oven i Jespers faste tjans som 'MasterChef'-dommer.

- Men det har redaktionen været meget opmærksomme på, så jeg er kommet ud af 'MasterChef'-studiet og taget flyveren til Sønderborg så hurtigt som muligt, forklarede Jesper Koch.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk tog hjem efter to dage: Savnet blev for stort

Herunder kan du smugkigge på den nye sæson 'MasterChef'

LÆS OGSÅ: Rikke Gøranssons kæreste tjekker ind i Mexico

LÆS OGSÅ: Irina og Geggo: Sådan er vores forhold i dag