Mark Bøgelund: Sådan er mit forhold til Monique i dag

Det tidligere 'Robinson'-par har været gennem ild og vand, men i dag har de en god relation, hvor deres to døtres velvære er i fokus.

Mark Bøgelund og Monique Von Appen mødte hinanden under optagelserne til ‘Robinson Ekspeditionen’ tilbage i 2015. Forholdet var fyldt med op- og nedture, og det blev ikke mindre kompliceret, da de fik to børn sammen, som forpligtede dem til hinanden i al evighed. Blandt andet var de i Statsforvaltningen i 2018, og ifølge Mark var der også alvorlige problemer mellem de to, da han takkede ja til at medvirke i ‘Ex on the Beach’ sidste år.

I dag priser Mark sig dog lykkelig for, at han endte med at tage afsted på eksotisk eventyr i det populære Dplay-program, for her mødte han nemlig moderen til sit tredje barn, Sarah Amalie Kristiansen, som har termin om få uger. I starten havde Monique et stort problem med, at Mark introducerede den nye kæreste for deres to døtre, men i dag har Mark og Sarah Amalie bevist, at de er seriøse omkring deres forhold, og de to piger har fået et nært forhold til deres nye bonusmor.

- Jeg har mine piger hver anden uge fredag til søndag, og så kommer Monique og henter dem om søndagen, og det fungerer skide godt. De elsker at være her, og de er så glade for Sarah og ser så meget frem til at blive storesøstre lige om lidt, så det hele det spiller bare. Altså det kunne ikke være bedre, fortæller Mark i 'Sladderkongens' podcast.

LÆS OGSÅ: Irina Olsen: Jeg har stadig svært ved at finde balancen

Børnene er førsteprioritet for Mark og Monique, og så længe de trives i den nye familiekonstellation, så er der intet uvejr i horisonten.

- Vi får det til at fungere med vores børn, og det er jo egentlig det vigtigste. Så det hele spiller bare. Hun er glad for, at hendes piger skal være storesøstre lige om lidt. Så det hele synes jeg faktisk går rigtig godt, fortæller Mark.

LÆS OGSÅ: Nikita Klæstrup vil ikke have børn: Stop med at spørge mig

Tredje graviditet er noget andet

Selv om alle Marks børn betyder lige meget for realitystjernen, så adskiller graviditeten med Sarah Amalie sig nu alligevel fra de to første.

- Jeg glæder mig meget, fordi denne gang er jeg sammen med Sarah. På daværende tidspunkt var Monique og jeg jo ikke rigtig kærester eller boede sammen, så det var ikke den samme følelse og ikke de samme ting, man går igennem, som mig og Sarah gør nu, fortæller han.

LÆS OGSÅ: Camilla og Amandas råd: Sådan får vi god selvtillid

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Ny sundhedsekspert på DR har selv gennemgået stor forandring