Maries rørende afsked: Sidste farvel til veninden

Det var kun de allernærmeste, der i torsdags tog afsked med Anne Bech fra Store Magleby Kirke i Dragør.

På grund af Covid-19 restriktioner var det kun familien og få venner, der var til stede i landsbykirken. Til gengæld havde mange sendt de flotteste blomster, så buketter og kranse dækkede hele kirkegulvet. Blandt dem også en stor krans med bånd fra prinsesse Marie, der som HER&NU beskrev i sidste uge, var en meget nær veninde til fitnesstræneren.

 Anne Bech sov i forrige ud stille ind efter flere års kræftsygdom. Hun blev 42 år (Foto: Sisse Stroyer)

LÆS OGSÅ: Berørt Oh Land: Havde glædet mig til at lære ham at kende
Ved kisten holdt præsten Gitte Turin en stærk og personlig tale, hvor hun fortalte om Annes imponerende liv og trøstede de efterladte i deres store sorg. Fordi gæsterne på grund af restriktioner ikke måtte synge, var det de to kirkesangere, der alene stod for salmerne 'Du som har tændt millioner af stjerner' og 'Se, nu stiger solen af havets skød' ved den flotte, men meget triste bisættelse.
 Bisættelsen fandt sted fra Store Magleby Kirke i Dragør (Foto: Sigrid Nygaard/Ritzau Scanpix)


LÆS OGSÅ: Felix Smith flytter fra kæresten
På grund af Covid-19 restriktioner var det kun familien og få venner, der var til stede i landsbykirken. Til gengæld havde mange sendt de flotteste blomster, så buketter og kranse dækkede hele kirkegulvet. Blandt dem også en stor krans med bånd fra prinsesse Marie, der som HER&NU beskrev i sidste uge, var en meget nær veninde til fitnesstræneren. Anne Bech sov i forrige ud stille ind efter flere års kræftsygdom. Hun blev 42 år (Foto: Sisse Stroyer) LÆS OGSÅ: Berørt Oh Land: Havde glædet mig til at lære ham at kende Ved kisten holdt præsten Gitte Turin en stærk og personlig tale, hvor hun fortalte om Annes imponerende liv og trøstede de efterladte i deres store sorg. Fordi gæsterne på grund af restriktioner ikke måtte synge, var det de to kirkesangere, der alene stod for salmerne 'Du som har tændt millioner af stjerner' og 'Se, nu stiger solen af havets skød' ved den flotte, men meget triste bisættelse. Bisættelsen fandt sted fra Store Magleby Kirke i Dragør (Foto: Sigrid Nygaard/Ritzau Scanpix) LÆS OGSÅ: Felix Smith flytter fra kæresten