'Luksusfælden'-par: Sådan går det i dag

Det hele kører på skinner for Mike og Camilla, der var denne sæsons første deltagere i 'Luksusfælden'.

I aftenens sæsonpremiere af 'Luksusfælden' mødte vi 22-årige Mike og 26-årige Camilla fra Helsingør. Parret havde et massivt overforbrug, og Camillas forældre - der ellers havde reddet dem mange gange - havde smækket kassen i.

Eksperterne måtte flere gange chokeret udbryde, at forældreparret opførte sig som to børn, og til sidste lykkedes det dem også at få øjnene op for, at der skulle ske ændringer. Og Mike og Camilla har stadig øjnene helt åbne.

- Det går skide godt! Vi har masser af penge på kontoen, regningerne bliver betalt af, og jeg har stadig mit arbejde. Vi er også færdige med at låne penge. Så alt kører bare på skinner, fortæller Mike til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: De VILDESTE klip fra ‘Luksusfælden’

Fik sit prinsessebryllup

Camilla og Mike blev gift den 1. august, og Camilla fik det bryllup, hun altid havde drømt om. (Foto: Privat)
Camilla og Mike blev gift den 1. august, og Camilla fik det bryllup, hun altid havde drømt om. (Foto: Privat)

Parret er i øjeblikket på en kombineret ferie og bryllupsrejse til Lalandia med deres to børn, efter de for alvor sagde ja til hinanden den 1. august. Og der blev alligevel penge til det drømmebryllup, de ønskede.

- Vi fik sparet en masse penge op. Vi fik jo 1800 at bruge af, og dem kunne vi spare op af. Og så fik vi gjort brug af en masse vennetjenester, og mine forældre betalte så mad og drikke.

- Så jeg fik faktisk mit helt perfekte prinsessebryllup, uden at det ødelagde vores økonomi, fortæller Camilla.

LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’ er tilbage: Arbejdsløse Mike bruger kassen på bamsemaskiner

Kan sove om natten

Nødhjælpskassen, som programmets eksperter gav dem som gave, er stadig intakt, og der er endda blevet penge til at fejre datteren, som senere på måneden fylder seks år. Og generelt er der kommet ro på for Mike og Camilla.

- Det er dejligt at man er fornuftig. Det er dejligt at have penge på kontoen. Det er dejligt at have følelsen af, at man er blevet voksen. Vi kan sove roligt om natten, og det er bare helt fantastisk, fortæller Camilla lykkeligt til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-ekspert: Folk forventer, at vi kommer med en tryllestav

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.