Lukas Graham i sorg: Min ven begik selvmord

Sangeren har ikke haft det helt nemt den seneste tid.

Mens de fleste har travlt med at udsende glade meddelelser, når de har fødselsdag, så valgte Lukas Graham det modsatte, da han tirsdag i sidste uge fyldte 30 år. I stedet for det sædvanlige billede af morgenbordet, lød der triste toner fra sangeren.

LÆS OGSÅ: Lukas Graham drømmer om flere børn

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-vinder er gravid igen

Tidligere i år havde han en personlig tragedie helt inde på kroppen, da en af hans bedste venner valgte at tage sit eget liv. Under et billede af sig selv med en gruppe venner, skrev han:

- Dette billede blev taget for omkring 15 år siden. Altså omkring halvvejs i forhold til, hvor jeg og drengene er nu. Det er taget på en færge mod Tyskland, hvorfra vi skulle videre og stå på ski i Østrig. Disse drenge havde hele livet foran sig, indledte Lukas Graham.

SE BILLEDET: Sådan så ‘Robinson’-Sasha ud som mand

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘De unge mødre’-Julie deler sin sorg:

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Nu er sagen mellem Mai Manniche og Cengiz afsluttet

Og så kom den triste besked:

- I dag fyldte jeg 30 år, og det føles underligt, fordi en af mine venner ikke gjorde det og heller ikke kommer til det, hvilket han burde være blevet denne sommer. Han valgte at tage sit eget liv i år efter at have delt 29 år med os. Jeg tænkte på dig i dag, som jeg ofte gør, min bror. På din styrke, generøsitet og medfølelse, og jeg håber, at andre i din situation søger og får den rette hjælp.

LÆS OGSÅ: CHOK: Politiundersøgelse fik TV3 til at droppe ‘Paradise’-program

LÆS OGSÅ: Dansk sanger kåres til verdens værst klædte stjerne

Efter den personlige beretning lød der en opfordring fra fødselsdagsbarnet.

-  Lad os støtte vores brødre, søstre, mødre og fædre til at være sunde i deres sind og hjerte. Vær ikke bange for at bede andre om hjælp. Vi er ikke enspændere, men finder ly i flokken. William, jeg savner og elsker dig.

LÆS OGSÅ: Dobbelt op på bryllup: To ‘Landmand’-par er blevet gift

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Ung far er blevet gift