'Løvens hule'-hustru: Jeg blev såret og ked af det

Alice Stadil har oplevet, at aktivitet på de sociale medier ikke altid bærer noget positivt med sig. Blandt andet derfor fravælger hun som oftest at poste billeder af sine børn på Instagram.

I et ærligt interview sætter 34-årige Alice Rosenkrantz Stadil ord på, hvordan hun har det med at dele billeder af sine fire børn på sin Instagram-profil. Hun mener, at folk har så mange holdninger og ikke er bange for at dele dem uden at overveje, hvordan det bliver modtaget i den anden ende.

Netop det har hun mærket på egen krop, og oplevelsen involverede hendes mindste søn på fem måneder. Det kan man læse i et interview på sitet To The Moon, Honey, som er et digitalt fællesskab for kvinder, der er på vej til at blive mor, eller allerede er det.

LÆS OGSÅ: Den sidste løve er fundet: DR klar med ny sæson ‘Løvens hule’

- Der var faktisk nogen, der kritiserede min nyfødte søns navn (Archibald). Jeg tror simpelthen ikke, han havde hørt det før. Jeg blev så såret og ked af det. Jeg overvejede faktisk at droppe Instagram helt. Der er INGEN, der skal sige noget tilnærmelsesvist dårligt om mine børn, for så går der løvemor i mig. Måske endnu en grund til ikke at dele dem på sociale medier, udtaler Alice i interviewet.

LÆS OGSÅ: Fik VILD investering i ‘Løvens hule’: Sådan er det gået siden

Alices Instagram-profil vidner om holdningen til SoMe og børn, for der er for det meste placeret hjerter over børnenes ansigter. Alice forklarer dog, at hun en gang imellem deler billeder af dem, når de er så vidunderlige, at hun glemmer alt om sine principper og bliver nødt til at vise børnene frem til verden via Instagram. Når det gælder baby-billeder, så tager hun mere løst på det. Men som udgangspunkt skal alle fire børn selv have lov til at vælge og fravælge, om de vil postes på Instagram.

LÆS OGSÅ: Er det her den bedste idé i ‘Løvens hule’?

'Løvens hule'-hustruen, der er direktør i fødevarevirksomheden MÂT, har sammen med Christian Stadil børnene Winston på 6 år, Hamilton på 5 år, Harper på 3 år og Archibald på 5 måneder.

Første afsnit i femte sæson af 'Løvens hule' er netop rullet over skærmen. Det er første sæson uden den 48-årige Chrsitan Stadil. Selv om mange seere måske vil huske ham for ordene "jeg er ude", så nåede 'Løvens hule'-stjernen at investere 7,7 millioner kroner i programmet.