Det smukke par klæder hinanden (Foto: TV3).
Det smukke par klæder hinanden (Foto: TV3).

'Love Island'-vinder er tilbage

Efter lang tids stilhed tager 'Love Island'-vinderen nu bladet fra munden

Julie Melsen blev et kendt ansigt, da hun sammen med ekskæresten Oliver Erngart vandt den første danske udgave af TV3-programmet ‘Love Island’ i 2018. Efterfølgende fulgte en turbulent tid, hvor hun endte med at trække stikket i sommeren 2019 og fortælle åbent, at hun havde et problem med stoffer.

LÆS OGSÅ: Oliver efter utroskab: Hård og ubehagelig tid

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Amalie giver en noget overaskende status på sit forhold til Mikkel.

Siden er det ikke meget, man har hørt fra Julie, som ellers var meget aktiv på både sin blog og Instagram. Men nu er reality-baben tilbage på bloggen for første gang i næsten tre år. Hun har nemlig udgivet et indlæg omkring kærlighed.

- At finde en god mand er ligesom at lede efter en p-plads i en storby, det virker altid som om, at de bedste er optaget, og mens de ledige ser godt ud på afstand, så er der gule striber, en brandhane eller en port. Men for både p-pladser og gode mænd gælder, at man kan finde dem med tålmodighed. Hvis du ikke opgiver er det blot et spørgsmål om tid, fastslår hun på bloggen og lister også nogle kriterier op for, hvad den gode mand indeholder.

LÆS OGSÅ: Anne og Teitur i ‘Paradise’-drama: Hold jeres kæft eller skrid!

Indlægget er et opråb til kvinder om, at de skal tro på, de er gode nok i sig selv. Det er ikke kun på bloggen, man atter kan følge Julie, hun er også begyndt at være aktiv på Instagram igen med spørgerunder og hverdagsglimt.

Netop nu fortæller hun blandt andet til sine 43.000 følgere, at hun til trods for den turbulente tid, der fulgte efter, stadig ikke fortryder sin deltagelse i 'Love Island', fordi det er noget af det, hun har lært mest af.

LÆS OGSÅ: ‘Kærlighed hvor kragerne vender’-fyr dropper programmet