'Love Island'-Julie indrømmer: Stofferne tog overhånd

Realitybaben åbner nu op omkring, at hun har haft et usundt forhold til alkohol og stoffer, siden hun blev et kendt ansigt. Nu kæmper hun for at overvinde fristelserne og sine indre dæmoner.

Julie Melsen blev et kendt ansigt, da hun sammen med ekskæresten Oliver vandt den første danske udgave af TV3-programmet 'Love Island'.

Men nu fortæller Julie ærligt, at den pludselige overgang fra at være ganske ukendt til at være en realitystjerne var svær for hende. Da hun kom hjem fra 'Love Island', fik den festlige realitytilværelse nemlig kløerne lidt for godt fast i hende.

- Pludselig var der et hav af fester, og ja, masser af sprut og stoffer, man blev tilbudt rigtig meget af. Og det resulterede så i, at det tog overhånd for mig, afslører Julie ærligt til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Anne og Teitur i ‘Paradise’-drama: Hold jeres kæft eller skrid!

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor en ung mor indrømmer, at hun har haft problemer med stoffer

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-babe taler ud efter bruddet: Jeg har så dårlig samvittighed

Trækker sig tilbage

Derfor har hun over sommeren holdt en pause fra de vilde fester og trukket sig helt tilbage for at finde sig selv igen og lære at sige fra overfor de mange fristelser, man kan blive tilbudt som et kendt ansigt.

- Jeg vil ikke kalde det et misbrug, men det kunne det have udviklet sig til, hvis jeg ikke havde sagt stop nu, fortæller Julie ærligt.

Det festlige realityliv endte nemlig med at tage overhånd for Julie. Pludselig var fest, farver, sprut og stoffer ikke længere kun forbeholdt weekenderne.

- Festerne trak ud, og det blev nogle gange til hverdag. Det gjorde så, at jeg nu har fået nok og trukket mig tilbage for en stund. Jeg skulle lære at finde mig selv, mine grænser og vigtigst af alt min stopklods, som ikke fandtes, da jeg festede, fortæller Julie.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne om kæresten: Det er hjerteskærende

Mistede venner

Heldigvis gik det op for Julie, at hendes vilde liv begyndte at få grimme konsekvenser.

- Jeg kunne mærke det på min krop, min familie var kede af det, og jeg begyndte at miste venskaber. Så jeg har trukket mig tilbage simpelthen for at komme i kontakt med mig selv og mine følelser, uden det skal være falsk glæde gennem alkohol og stoffer, lyder det ærligt fra 'Love Island'-baben.

Særligt hendes venskab med 'Paradise Hotel 2019'-finalisten Sarah Tiedt led under hendes vilde adfærd. Julie var endda tæt på at blive smidt ud af deres fælles lejlighed, som de deler med realitybaben Sarah Amalie på grund af sin lidt for uansvarlige opførsel. Det bekræfter både Sarah Tiedt og Sarah Amalie overfor Realityportalen.

Julie fik dog heldigvis lov til at blive boende, og nu arbejder hun på at finde tilbage til sit gode, gamle jeg.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: ‘Love Island’-hunk er blevet pølsemand

Tilbage til nattelivet

Det betyder også, at hun på et tidspunkt vil vende tilbage til realitylivet med de mange fester.

- Det skal pointeres, at jeg på ingen måde er færdig med at leve min ungdom og gå i byen, det bliver bare under ordnede forhold fra nu af, fortæller Julie og uddyber, hvad ordnede forhold betyder:

- Det bliver uden stoffer, understreger hun.

LÆS OGSÅ: UHH! ‘For lækker til love’-babe optager nyt TV3-program

Herunder kan du se, da Julie og Oliver blev kåret som vindere af 'Love Island'

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Joakim taler ud efter bruddet: Sådan går det i dag

LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig