'Love Island'-Ida dropper kæresten efter brystoperation

I sidste uge fik Ida opereret sine bryster større, og det kræver hendes fulde fokus.

Da Ida Søjborg var med i 'Love Island', stod kroppen knivskarpt, men brysterne var dengang mindre (Foto: Michael Stub)
Da Ida Søjborg var med i 'Love Island', stod kroppen knivskarpt, men brysterne var dengang mindre (Foto: Michael Stub)

Det er en velskåret krop, der sidder på smukke Ida Søjborg. Det ved enhver, der har set den biseksuelle blondine rende rundt i bikini i 'Love Island'-villaen. Men allerede dengang vidste Ida, at hun ville have lavet sine bryster større.

Det har hun så fået gjort nu. Det bekræfter hun over for Realityportalen.

- Ja, jeg er lige blevet opereret i onsdags, jeg har fået lavet bryster, fortæller den glade 'Love Island'-babe.

Operationen foregik på AK Nygart. En sådan operation koster gerne en 30-40.000 kroner, og udover at det kan gøre nas på kistebunden, så skal man også være forsigtig efterfølgende.

HOT NEWS: ‘Mig og min mor’-stjerne er gravid

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Caroline Fleming giver god råd til at overleve et brud.

LÆS OGSÅ: Julie forklarer: Derfor droppede Lenny mig på Instagram

'Love Island'-pigerne Samantha, Josefine, Julie og Ida ankom sammen til Støtteshow 2019 i fredags. Her havde Ida netop fået lavet sine bryster to dage forinden (Foto: Janus Nielsen)
'Love Island'-pigerne Samantha, Josefine, Julie og Ida ankom sammen til Støtteshow 2019 i fredags. Her havde Ida netop fået lavet sine bryster to dage forinden (Foto: Janus Nielsen)

Eksempelvis skal Ida helst undgå motion og tunge løft, og det er ikke nemt, når man som Ida er en fitness-entusiast med krudt i røven.

- Jeg er øm og tager morfin, og jeg prøver at slappe af ved at stå op og ikke anstrenge mig, men jeg er nok ikke så god til bare at ligge på sofaen, griner 'Love Island'-baben.

På grund af operationen var Ida beklageligvis også nødt til at takke nej til at deltage i Stjerneboksning, som hun ellers var blevet inviteret til.

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Ida åbner op om diagnose

Barmfager og alene

Men det ikke kun motionen og Stjerneboksning, som brystoperationen er gået ud over. Ida havde nemlig en kæreste, som hun holdte hemmelig for pressen og realityverdenen, og denne hemmelige kæreste er også røget ud af billedet.

- Jeg tror, at jeg har brug for noget tid for mig selv nu, jeg også lige er blevet opereret, fortæller Ida og uddyber om forholdet:

LÆS OGSÅ: Fie Laursens særlige kontrakt: Denne eks må ikke komme i ‘EOTB’

- Det går sådan op og ned. Lige nu er det ikke rigtigt noget, og jeg ved ikke, om jeg tør satse på, at der bliver noget igen. Vi ser, hvad tiden bringer.

Dog er det ikke kun brysterne, Ida har brug for tid til at fokusere på.

- Nu skal jeg også til flytte igen, og jeg er også igang med at starte noget hjemmeside op omkring noget personlig træning og kost og alt det her, så det skal lige på benene først også. Så lige pt er hun andenprioritet, jeg skal lige have styr på mit eget liv først, forklarer Ida Søjborg.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-stjerne afslører ny diagnose: Jeg er psykopat

Herunder kan du se et tilbageblik på Ida og Jonas' tid i 'Love Island'

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Ida indrømmer: Jeg var Jonas utro