'Love Island'-hunk og 'Ex on the Beach'-babe slår pjalterne sammen

Et nyt par er dukket op i reality-land - eller måske dukker de snart op på din tv-skærm.

Den opmærksomme følger og fan har måske allerede spottet et nyt par på Instagram - i hvert fald, hvis man følger Jonas Korsgaard fra 'Love Island' eller Sidsel Borg fra 'Ex on the Beach', for på deres Instagram stories kan man se, at de tilbragte dagen i går sammen. De var på Charlottenlund travbane, og ifølge Jonas' Instagram var det ikke bare for at kigge på heste.

LÆS OGSÅ: DET SÅ DU IKKE PÅ TV: Jonas hackede ‘Love Island’-telefonerne

- Så har jeg sgu i dagens anledning på en helt normal trav-tirsdag, som de kalder det her i Charlottenlund, valgt at tage ud på travbanen - lige se hvordan landet ligger, du kan se, der er vold smattet. Vi skal skyde lidt i dag, det bliver vold grineren, fastslog han i sin story, mens Sidsel i sin story først viste nogle søde små ponyer og derefter filmede sig selv sammen med Jonas, hvor de to var godt smurt ind i mudder.

- Hej venner, se hvem jeg hygger med. Vi er lige ude og trave lidt bare på en normal tirsdag. Jeg har fået mudder i hovedet, du har slet ikke fået noget, lyder det henvendt til Jonas.

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’- Emilie afslører: Jeg blev tvunget ud af programmet

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, da Sidney Lee blev friet til i et supermarked

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Ida efter bruddet med Jonas: Jeg har fundet en ny

Efterfølgende så det ud til, at de sad på en restaurant, da Sidsel filmer Jonas og spurgte, om de hyggede sig. Dagen sluttede med en tur i træningscenter, og efterfølgende har Sidsel lavet en update på Instagram, hvor de to står sammen på travbanen iført matchende køredragter. Sidsels sidste Instagram-update har fået hashtagget #date og teksten: På tirsdagstrav med tossen.

Ingen af dem lægger altså skjul på, at de tilbragte dagen sammen i går, men det vides ikke, hvad det var for nogle optagelser, de var en del af. Hverken Sidsel eller Jonas vil kommentere på deres stories, og om de er ved at lave et nyt tv-program sammen. Men når der også er tale om en date, så kunne et bud måske være, at en af dem deltager i 'For lækker til love' - eller har I nogle andre gæt?

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Kasper: Derfor er jeg ikke kærester med Josefine