Emilie i 'Love Island' (Foto: Michael Stub)
Emilie i 'Love Island' (Foto: Michael Stub)

'Love Island'-Emilie dropper at lave mere tv

Der er ikke meget, der tyder på, at Emilie vender tilbage på tv-skærmen.

Emilie Schwabe stjal for alvor seernes hjerter, da hun tonede frem på skærmen i TV3-programmet 'Love Island', og det hele toppede, da hun vandt prisen for 'Årets Newcomer' ved Reality Awards 2019.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Her er de nye paradisoer

Det ser dog ud som om, at seerne må kigge langt efter mere tv med Emilie, for der er ikke umiddelbart udsigt til, at hun vil lave mere tv end dét, hun har lavet omkring 'Love Island'.

- Jeg tænker ikke umiddelbart mere tv. Det er ikke min boldgade, kan jeg mærke, men jeg forsvinder ikke helt fra overfladen, siger Emilie til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se Numse-Rasmus' alternative forslag til, hvad man kan bruge kage til - og hvilke kage han bedst kan lide at dyrke sex med.

LÆS OGSÅ: Ny ‘Paradise’-babe afslører paradiso-ekskæreste

På trods af, at det er slut med tv for den smukke 'Love Island'-babe, så har hun andre ting i ærmet - hun er dog meget hemmelighedsfuld omkring det hele.

- Jeg har gang i rigtig mange ting for siden. Lige nu kan jeg ikke fortælle så meget om dét, men jeg nyder livet med min kæreste, veninder og familie, og så venter jeg på foråret og sommeren som alle andre, fortæller Emilie.

Emilie vil ikke sige, hvad hun har gang i, og hun vil heller ikke sige noget om, hvornår hun kan fortælle, hvad det er, hun har gang i. Én ting garanterer hun dog, og det er, at hendes mange fans stadig får lov at følge med - bare ikke i tv.

LÆS OGSÅ: Nadja bekræfter bruddet: Derfor gik jeg fra Lenny

LÆS OGSÅ: Rasende Lenny taler ud: Jeg føler mig så dum og til grin