'Love Island'-Amanda hjælper børn og unge

Amanda brænder for at hjælpe børn og unge, der har det svært.

Trods graviditet har Amanda Amalie Pauli fundet overskud til at hjælpe andre. Gennem 'Love Island'-babens populære Instagram-profil med 11.500 følgere skal Amanda og hendes kæreste Martin gøre opmærksom på velgørenhedsprojektet 'Klodshans', som hjælper børn og unge på de danske julemærkehjem.

- Jeg har indgået en aftale med dem for at blive deres ansigt udadtil og nå ud gennem mine følgere til en masse mennesker, fortæller Amanda til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: 'Love Island'-Amanda afslører kønnet

Både Amanda og kæresten Martin gør alt arbejdet frivilligt, da de brænder for at hjælpe børn og unge på julemærkehjem.

- Vi brænder specielt for julemærkehjem, da vi gerne vil være med til at gøre en forskel for børnenes trivsel, ensomhed og velvære. Vi ønsker, at de skal få en ny start på livet. Vi har bekendte, som tidligere har været på det, og min kæreste har besøgt stedet i Roskilde i forbindelse med hans pædagogstudie, fortæller Amanda fortsat.

LÆS OGSÅ: Liv Martine er gravid: Jeg er langt henne

Artiklen fortsætter efter billedet.

Amanda og kæresten Martin. (Foto: privat)
Amanda og kæresten Martin. (Foto: privat)

LÆS OGSÅ: Fra reality-komik til børnebogsforfatter: Tobias Dybvad går nye veje

Som ansigt udadtil håber Amanda, at hun kan være behjælpelig med at skaffe en masse donationer til velgørenhedsprojektet.

- Mine opgaver bliver primært at lave reklame, så der bliver doneret via salg gennem min følgere. Min kæreste bidrager med idéer til, hvordan jeg skal reklamere for det, så han er min støtte, fortæller Amanda, der venter sit første barn til november med kæresten Martin.

Ud over at hjælpe projektet med flere donationer, overvejer Amanda at skrive en børnebog, hvor pengene også skal gå til de danske julemærkehjem.

LÆS OGSÅ: Sandra fik tvangsfjernet sine børn: Sådan går det i dag