Linse Kessler er rasende

En mindre mediestorm og nogle urigtige beskyldninger har fået den barmfagre reality-stjerne op i det røde felt.

I dag i Ekstra Bladet kan man læse en artikelserie om julestrip, hvor Linse Kesslers stripklub Copenhagen Redlight er i søgelyset, fordi en af hendes kunder har henvendt sig til bladet.

Kunden har besøgt Linses stripklub og påstår, at han intet kan huske efter sin første øl, derfor konkluderer avisen, at det er de værste tømmermænd, for kunden vågner op til en regning på 157.000 kroner.

Avisen bringer kundens synspunkter i en artikel, og samtidig bringer de en anden artikel, hvor forbrugerrådet advarer mod stripklubber, fordi de ofte har hørt om sager som denne, hvor folk ikke kan huske noget - og derfor mener de ikke, at det er utænkeligt, at nogen putter noget i kundernes drink for efterfølgende at misbruge deres kort.

LÆS OGSÅ: Linse: Jeg kan bedst lide at være på Bryggen

Få styr på jeres sager!

Artikelseriens besklydninger har fået den iltre brystbombe helt op i det røde felt, og hun raser i dag ud i en statusopdatering på sin officielle facebookside.

- Nu må i fandme få styr på jeres sager. I går bliver jeg ringet op, af journalist Peter Jeppesen, som spørger til en mand, hvorvidt det kan være, at kan have brugt 157.000 kroner på min strip-nat-klub, det kan han sagtens, da vore champagnepriser ligger fra, Moet 3200,- kr til Cristal magnim Rose 35.000,- kr. Manden ankommer en glad sommerdag i Juli 2012, i bedste verdens-mands-stil, stooore armbevægelser, og nu skal der fandme festes, og han praler med, at han er møg rig, ingen smalle steder, far betaler, skriver Linse på sin facebookside (Realityportalen.dk har fjernet mandens navn fra statusopdateringen), og fortsætter:

- Han var små-stiv da han ankom, og NEJ, vi har, vi putter ikke noget i vore gæsters drinks! Han må få styr på sig selv og sit selvfede blærerøvs-gen, istedet for at pive til Ekstra Bladet, som jo så villigt skriver Jans historie/løgnhistorie, samt angriber stripklubber med beskyldninger, som er grove og usande, fastslår Linse.

LÆS OGSÅ: Linse har ikke tid til en kæreste

Det er ikke muligt at snyde

Den rasende stripklubejer undrer sig også over, hvorfor hun overhovedet blev kontaktet af bladet, når de alligevel trykker de påstande, som hun har afvist. Hun understreger desuden, at man slet ikke kan misbruge andres dankort på hendes stripklub, fordi man skal bruge koden.

- det er DIG der har tastet din helt egen pinkode ind ved køb af hver enkelt ny flaske, DU bestilte. Hans beløb er ikke unormalt på vores klub, og vi har så mange søde, glade gæster, der gerne bruger det dobbelte og kommer igen, slutter Linse i sin statusopdatering, og da Realityportalen fanger hende, har vreden ikke lagt sig.

- Jeg synes det er SÅ langt ude, at jeg og andre, som er natklub-indehavere, skal beskyldes så groft. Vi har mange "Guldgæster", som køber for disse beløber, DE kender og kan li konceptet, og de piver ALDRIG bagefter. Vor herre på lokum. Tæring efter næring, lyder det fra den kontante natklubejer.

Og hun får bred opbakning på facebooksiden, hvor mere end 300 fans har kommenteret på Linses opslag indtil videre. Langt de fleste peger på, at kunden skulle skamme sig, og nogle påpeger, at det er underligt, at det har taget ham et halvt år at finde ud af, at han føler sig snydt.

LÆS OGSÅ: Linse har fået ny tatto

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.