Line Maria i vildt twist: Takker ekskæresten

Line Maria kunne ikke lade være med at kommentere på Silles udtalelser om hende og David.

Line Maria Busk faldt i weekenden over Sille Nimholms udtalelser om Line Maria og Davids forhold, og det har fået hende til at tage bladet fra munden. Sille sagde blandt andet, at Line Maria var en guttermand, og at hun havde overtaget Silles brugte legetøj.

- Det er vildt, man stadig kan være så pissed og indebrændt 11 måneder efter et breakup. Men jeg takker for legetøjet, skriver Line Maria som kommentar på Realityportalen og HER&NUs Instagram med historien om Sille.

LÆS OGSÅ: DR-Løve taler ud om porno-fortid

En læser gør Line Maria opmærksom på, at man ikke skal kaste med sten, når man selv bor i glashus, og at hun nok heller ikke hader Christel mindre nu.

- Jeg hader skam ikke Christel, jeg vælger bare ikke at bruge energi på sådan nogle mennesker. Og vi skal lige blive enig om, at der er kæmpe forskel på, om det er en veninde, og hun vælger at være sammen med ens eks vs. ikke at have nogen relation til hinanden i over et halvt år. Jeg synes bestemt ikke, de to situationer kan sammenlignes, svarer Line Maria til kommentaren.

LÆS OGSÅ: Fra reality 'Babe' til Folketinget

Line Maria og David kalder ikke forholdet for kærester officielt endnu, men David kalder Line Maria for sin pige, og på deres delte billeder ligner de kærester, så mon ikke de er godt på vej til at blive det, hvis de ikke allerede er det.

Line Maria og David sammen. (Foto: Privat)
Line Maria og David sammen. (Foto: Privat)