Lie Kaas i ny HBO-serie: Game of Thrones' afløser?

Har du stadig 'Game of Thrones'-abstinenser? Så se lige her!

Mens mange går og tæller ned til juleaften, kan fans af HBO-hitserien 'Game of Thrones' tælle ned til den 19. januar. Rigtig meget tyder nemlig på, at HBO er klar med et plaster på det sår, 'Game of Thrones'-fans er efterladt med, mens de venter på sæson 8.

LÆS OGSÅ: Dét kan du glæde dig til på HBO Nordic!

Det britiske drama 'Britannia' har nemlig premiere på HBO den 19. januar, og mange har spået det til at være en glimrende pendant til hele Westeros-universet - og så får man Nikolaj Lie-Kaas i én af hovedrollerne som karakteren 'Divis', hvilket forhåbenligt kan hjælpe lidt på abstinenserne efter manglen på den ugentlige Nikolaj Coster-Waldau-indsprøjtning.

LÆS OGSÅ: ‘Prinsesser fra blokken’-stjerne afslører store fremtidsplaner

Serien foregår 43 år efter vores tidsregning. Den romerske hær kæmper en målrettet kamp for at erobre Storbritannien og udvide Romerriget mod nord. De keltiske klaner plages af indbyrdes stridigheder, men må forsøge at begrave stridsøksen i et forsøg på at samarbejde, hvis briterne skal modstå den romerske invasion. Klanerne slår sig sammen med druiderne i et forsøg på at bekæmpe romerne, men vil det lykkes?

Serien udkommer i ni afsnit af 60 minutters varighed.

LÆS OGSÅ: Nikolaj Lie Kaas’ datter lander stor hovedrolle