Landmand Svend lykkelig: Se min kæreste

Svend fra 'Landmand søger kærlighed' har fundet det, han søgte.

Svend Erik Paulsen på 74 år var med i dette års 'Landmand søger kærlighed' på TV 2, hvor han desværre ikke fandt kærligheden, men hans deltagelse har ikke været forgæves, for bag skærmen sad 68 årige Jenna og fik et godt øje til den aktive landmand.

- Jeg har fundet en rigtig sød pige. Hun har de værdier, jeg har søgt efter, så jeg er et lykkeligt menneske, fortæller Svend, der onsdag aften har taget turen til København for at medvirke i TV 2-programmet 'De største øjeblikke'.

LÆS OGSÅ: CHOK: 'Landmand søger kærlighed'-deltager kørt galt

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Svend forsøger at lokke sin kæreste med på filmen. 

LÆS OGSÅ: CHOK: Simi Jan kørt galt i Afghanistan

Det var egentlig Svends grandfætter, der fik dem sammen.

- Jennas søster havde lige set 'Landmand søger kærlighed', hvor hun skriver hende en sms om, at jeg er fri. Så min granfætter, der stod sammen med Jenna, spørger, om han skal sætte noget i gang, og det måtte han gerne, fortæller Svend, der så kærlighed ved første blik ved Jenna.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Denne skuespiller gemmer sig i Tanja fra ‘Kometernes Jul’

Jenna og Svend blev kærester for halvanden måned siden, men planen er ikke at flytte sammen.

- Ikke fuldtid. Vi har hver vores. Når man er så gammel som mig, så har man mange sjove vaner, og det er ikke så let for en kvinde og føle sig hjemme i det. Men vi har det rigtig fint og er sammen et par gange om ugen, fortæller Svend om Jenna, der kun bor ti minutter væk.

- Det kan ikke være tættere på, fortæller en meget glad landmand.

LÆS OGSÅ: Pitzner åbner op om abort og selvmordstanker

Jenna er 68, men aktiv ligesom Svend.

- Hun er meget aktiv med sport, så hun kan godt få tiden til at gå, og det var også det, jeg søgte efter. Min dag er også besat hele tiden, så vi har hver vores og fritiden sammen, stråler Svend, når han taler om Jenna.

LÆS OGSÅ: Philine klar til bryllup: Jeg får verdens bedste mand