Thomas og Nicoline (Foto: TV 2)
Thomas og Nicoline (Foto: TV 2)

'Landmand søger kærlighed'-par sønderknust: Har mistet 1-årig datter i ulykke

Tirsdag aften skete det mest frygtelige på gården i Nordjylland. Nu er det svært for parret at forestille sig, hvordan livet skal gå videre.

Tirsdag eftermiddag oplevede Thomas og Nicoline Bertram et sandt mareridt.

31-årige Thomas var i gang med at fodre sine grise på gården i Nordjylland, da han kom til at påkøre sin datter på halvandet år med sin traktor. Lille Maries liv stod ikke til at redde, og hun blev erklæret død på vej til hospitalet. Det skriver Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ: ÅH NEJ: ‘Årgang 0’-Mathilde bekymret for Robin

- Jeg har meget svært ved det hele, for det er mig, der kom til at køre hende ned, selvom det ikke var bevidst. Det var en tragisk ulykke. Vi har mistet vores lille solstråle. Hun var en fantastisk pige. Der er så meget glæde, der er gået bort. Marie var vores lille solstråle, og at hun ikke er her mere, betyder også, at der er rigtig mange drømme, der er blevet slukket. Vi er helt knuste, siger Thomas Bertram til mediet.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang dybt ulykkelig: Der var slåskamp nede i stuen

Nordjyllands Politi udsendte onsdag aften en pressemeddelelse om ulykken.

- Nordjyllands Politi modtog i går, d. 22. juni 2021 kl. 1704, anmeldelse om, at en pige var påkørt af en traktor på Hellumvej i Jerslev. Pigen, der var 1½ år gammel, blev erklæret for død ved ankomsten til sygehuset. De pårørende er underrettet, kunne man læse i pressemeddelelsen.

Thomas og Nicoline fandt kærligheden og hinanden i 2018 i 'Landmand søger kærlighed', kort tid efter blev de gift og den 29. januar 2020 blev de forældre sammen til Marie.

Men tirsdag blev alt forandret, og nu står de i den dybeste sorg.

LÆS OGSÅ: UH! ‘Landmand søger kærlighed’-stjerne skal giftes