'Landmand søger kærlighed'-par i medvind: Bryllup i det fri

Parret har sagt ja på en helt særlig dag.

I lørdags sagde 'Landmand søger kærlighed'-parret Stine og Niels ja til hinanden. Parret mødte hinanden under tv-optagelserne, hvor de hurtigt faldt pladask for hinanden.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Janni Ree mormor igen

Nu er de så ægtefæller.

- Det var alt det, vi havde ønsket os og meget mere til. Det var en virkelig dejlig dag, fortæller Stine på sin Instagram.

Og datoen for turtelduernes bryllup den 28. maj er ikke tilfældig. Det er nemlig den præcise toårsdag for den romantiske weekend, som Stine inviterede Niels på i 'Landmand søger kærlighed'.

LÆS OGSÅ: Vidste du det? Her er Jasmins kendte storebror

Brylluppet blev holdt hjemme i det nygifte pars have. På Instagram fortæller Stine, at vejret dog ikke helt var med dem.

- Mange kunne ikke høre, hvad giftefogeden sagde, fordi det blæste så meget. Men Niels og jeg havde vind i ryggen, så vi starter ægteskabet i medvind. Det kan kun blive godt, konkluderer hun.

LÆS OGSÅ: 'Bagedyst'-vinder: Træt af folks spørgsmål

En helt særlig gæst

Til Stine og Niels' store dag havde de inviteret en helt særlig gæst. Nemlig tv-vært Lene Beier, som også er vært på 'Landmand søger kærlighed'.

- Lene Beier kom før vielsen, fordi vi skulle lave noget optakt. Så Lene tog i mod blomster og sætte dem i vaser. Det var så fint, siger Stine.

LÆS OGSÅ: Anders og Torbens mareridt i Thailand: Alt gik galt

Men Lene Beier ankom ikke alene til brylluppet. Med sig havde hun et lille tv-hold. Faktisk det originale tv-hold fra dengang, Stine og Niels optog 'Landmand søger kærlighed'. Det havde parret bedt om, så de følte, at tv-holdet også var gæster til brylluppet.

Aftenen sluttede dog lidt brat for Stine, der gik omkuld i sengen klokken 2 om natten. Hun vågnede op stadig iført sin flotte brudekjole.

LÆS OGSÅ: Frederik Fetterlein har kastet sig ud i nyt projekt

- Man kan kun udlede af det, at det var en god dag, afslutter hun smilende på Instagram.

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Stine Marthine Pedersen (@stinemarthine)