'Landmand'-fiasko: Alle forhold er gået i vasken

Landmænd søgte kærligheden, men ikke én eneste af dem fandt den.

I de seneste uger har vi fulgt fem (seks fra start, men landmanden Willi sprang fra) landmænds jagt på den store kærlighed. Sæsonafslutningen på 'Landmand søger kærlighed' løber over skærmen tirsdag aften på TV 2, og det helt store spørgsmål er nu: Fandt landmændene så kærligheden i programmet?

LÆS OGSÅ: Juhu! Der kommer en ny sæson af ‘Landmand søger kærlighed’

Ironisk nok er svaret: NEJ, ingen af landmændende fandt kærligheden i programmet. Selvom det umiddelbart lyder som om, at programmet har været en stor skuffelse for tv-kanalen, så er det ikke tilfældet, og program-redaktøren Mads Volck mener slet ikke, at det har været en fiasko.

- Jamen de fandt da kærligheden! I år oplevede flere landmænd at blive forelskede – nogle for første gang i deres liv. Allerede der synes vi, at programmerne er en succes. At kærligheden så ikke har vist sig at holde – det er jo bare sådan, livet er i den virkelige verden, som vi afspejler i programmerne. Det er dog meget sigende for Landmand søger kærlighed, at mange af vores deltagere efterfølgende finder kærligheden andre steder, hvilket også er tilfældet i denne sæson. Så missionen lykkes, fastslår han og fortsætter:

- Vi modtager hver sæson megen tak fra landmændene, der enstemmigt giver udtryk for, at den personlige udvikling de gennemgår i programmerne, styrker og ruster dem til at være mere aktive i deres private jagt på kærligheden. Og så vi tilbage ved programmets udgangspunkt, der jo netop handler om at hjælpe nogle mennesker, der har svært ved at finde den eneste ene.

Realityportalen.dk bringer her et overblik over, hvordan det er gået med parrene efter kameraerne er blevet slukkede.

MARIA OG NICHLAS

(Foto: TV 2)
(Foto: TV 2)
(Foto: TV 2)
(Foto: TV 2)

Nichlas tog på romantisk weekend med Maria. Alt var lutter idyl, og parret blev officielt kærester på turen. Det er dog ikke helt så rosenrødt længere, for kærligheden er brast for parret.

- Vi så hinanden efterfølgende, men det er endt ud i, at vi ikke er kærester mere, fortæller Nichlas til Lene Beier i 'Landmand søger kærlighed – ekstra'.

Grunden til bruddet skal, ifølge Nichlas selv, måske findes i, at han har svært ved at åbne sig, og at han er meget genert som person.

LÆS OGSÅ: AFSTEMNING: Mest akavede øjeblik i ‘Landmand søger kærlighed’

NADIA OG STEFFEN

(Foto: TV 2)
(Foto: TV 2)
(Foto: TV 2)
(Foto: TV 2)

Steffen valgte at tage Nadia med på den romantiske weekend. Der var fin stemning og flere kys undervejs på turen, og i slutningen af weekenden var parret slet ikke i tvivl om, at de skulle ses igen.

Men parret er ikke blevet kærester, og årsagen skal findes i noget af en bombe, som Nadia smed under deres romantiske weekend. Her fortalte hun nemlig, at hun ikke ville have børn, og det er Steffen ikke i tvivl om, at han vil, så selvom hun sagde, at hun måske ville med den rette, så syntes Steffen, at det var for stor en ting at holde skjult.

I stedet har Steffen dog fundet kærligheden i en af sine venners lillesøster, som han nu er kærester med. Det afslører han overfor Lene Beier i 'Landmand søger kærlighed – ekstra'.

LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Danni vælter sig i tilbud

ULLA OG BRIAN

(Foto: TV 2)
(Foto: TV 2)
(Foto: TV 2)
(Foto: TV 2)

Brian tog Ulla med på romantisk weekend. Også her var der en del kys undervejs, og parret afslørede, at de nødt at dele seng.

Ulla og Brian har set hinanden efter programmet, men det er slut nu, har Ulla fortalt til TV2. Ifølge hende var det især afstanden, der gjorde det svært for parret at opretholde forholdet.

LÆS OGSÅ: Kærligheden brast efter ‘Landmand’-optagelserne sluttede

LOUISE OG DANNI

(Foto: TV 2)
(Foto: TV 2)
(Foto: TV 2)
(Foto: TV 2)

Danni og Louise endte på den romantiske weekend sammen, efter Pernille valgte at trække sig. Stemningen var en smule anspændt hele vejen igennem, og begge parter kaldte det direkte akavet i programmet.

Det endte da også med, at parret blev enige om, at de bare skulle være venner, så heller ikke her fandt landmanden kærligheden.

LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Louise raser: Danni lyver!

FRIDA OG MORTEN

(Foto: TV 2)
(Foto: TV 2)
(Foto: TV 2)
(Foto: TV 2)

Morten endte på romantisk weekend med Frida, og parret fortsatte med at se hinanden efter programmet. Det så altså ud som om, at kærligheden havde gode betingelser for at blomstre, men hvordan ser det ud nu?

- Vi er ikke kærester. Vi snakker sammen på venskabeligt plan, og det er det, fortæller Morten.

LÆS OGSÅ: Landmand-Morten indrømmer: Pigerne ødelagde min nattesøvn

Der er flere forskellige grunde til, at det ikke lykkedes for parret at videreudvikle de følelser, der opstod i programmet.

- Det gled ud i sandet. Vi blev færdige med optagelserne, og så var det sommerferie. Det var svært at få det hele til at passe sammen og mødes, siger Morten.

Landmanden fandt altså ikke kærligheden i programmet, og han har stadig ikke fundet kærligheden.

LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: Så besværligt er det at lave ‘Landmand søger kærlighed’