'Kongerne'-deltager: Jeg savner programmet

Zebra tænker tit tilbage på sin deltagelse i 'Kongerne'.

Da 'Kongerne i Svendborg' rullede over skærmen i 2013 mødte vi den dengang 21-årige Glenn 'Zebra' Sanders. Det blev desværre kun til en enkelt sæson for den unge Kalundborg-fyr, men han tænker alligevel tit tilbage på sin tid i 'Kongerne'.

- Jeg tænker da tit tilbage på min tur i 'Kongerne', og jeg er da lidt øv over, at jeg kun fik en enkelt sæson. Men den dag i dag, er jeg bare blevet meget mere voksen, så hvis jeg fik tilbuddet igen, ville jeg nok også takke nej, siger Zebra.

- Men det har jo også noget at gøre med, at der jo heller ikke er nogen tilbage af 'Kongerne', som jeg var sammen med. Stort set alle har meldt ud, at de ikke vil deltage igen. Men ja, jeg savner da hver og en personlighed!

Zebra har ingen planer om at deltage i endnu et reality-program, når nu han skal til at være far til februar. Han vil i stedet fokusere på sin lille familie.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Kongerne’-stjerne skal være far

LÆS OGSÅ: Zebra fra ’Kongerne’: Havde ikke planlagt at forelske sig i Svendborg

LÆS OGSÅ: ‘Kongerne’-‘Zebra': Utroskab ødelagde forholdet

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.