'Konge'-stjerne scorer ung studerende

Den 29-årige Bandit har fået fingrene i gymnasieelev.

Det er længe siden, at vi har hørt noget fra Mark 'Banditten' Kean Andersen, som indtog skærmen i 'Kongerne - Helt til Hest' og efterfølgende også 'Kongerne - Vilde i Varmen'. I dag lever han livet i Haderslev, hvor han også her har fundet kærligheden.

- Banditten er sgu blevet forelsket og har fået sig en kæreste. Hun hedder Sofie Clausen, og vi har nu været kærester i fire måneder og kendt hinanden i ti, afslører den 29-årige Bandit overfor Realityportalen.dk.

- Sofie er 20 år og skal til at læse på tredje år på gymnasiet efter sommerferien. Ved siden af arbejder hun på Crazy Daisy i Haderslev, og det var også her, vi mødtes.

LÆS OGSÅ: Banditten tænder på intelligente piger

"Hun scorede mig"

Selv om vi flere gange i 'Kongerne' har set Banditten i aktion, når han skulle score piger, var det dog i dette tilfælde den ni år yngre Sofie, der scorede ham.

- Jeg ville ikke i starten, da jeg på det tidspunkt ikke have tid til en kæreste. Jeg havde travlt med alle mine DJ-jobs og arbejde i hverdagene, så det tog meget af min tid, forklarer Banditten.

- Men så fik hun mig alligevel overtalt til det, og så var hun jo ikke til at stå for. Jeg er meget glad for hende nu.

LÆS OGSÅ: Knaldedrama i ‘Kongerne': Banditten eksploderer

En datter med i købet

Sofie endte efter en sej kamp med at få Banditten på krogen. Men der hørte også en titel som papmor med til den fangst.

- Jeg har en datter på fem år, som hedder Saseline. Det har Sofie det heldigvis helt okay med. Hun elsker nemlig børn, så det er kun godt, slutter Banditten.

LÆS OGSÅ: Knaldperlen: Hellere fissesaft end mit eget spyt