Cecilie Lassen (Foto: Kanal 4)
Cecilie Lassen (Foto: Kanal 4)

Kommende 'Topmodel'-dommer: Sådan passer det med min forlovede

Cecilie Lassen må undvære sin forlovede, når optagelserne til 'Topmodel' finder sted.

Cecilie Lassen skal være dommer i den kommende sæson af 'Topmodel'. Når optagelserne til programmet finder sted, ved hun, at tiden med kæresten bliver knap, men det har hun vænnet sig til. Kæresten, som hun i går blev forlovet med, er nemlig også en travl herre.

- Min kæreste (nu forlovede, red.), han er forsanger i et dansk band, der hedder 'Turboweekend'. De har super travlt, og de er meget på tour og ude at spille koncerter. Så det er meget sæsonarbejde, kan man sige, siger Cecilie til Kanal 4 og tilføjer, at det at lave tv også er sæsonarbejde:

- Nogle gange er vi så heldige, at det falder sammen. Det vil sige, at når Silas er afsted, så har jeg 14 timers arbejdsdag på set. Det er meget fint, for så er der ikke så meget tid til at savne. Og så er der andre blokke, hvor vi har helt fri, hvor vi kan være sammen og tage i vores sommerhus og bare hygge.

Se hele klippet her med den nye 'Topmodel'-dommer her:

LÆS OGSÅ: Kanal 4 afslører: 'Topmodel 2015' bliver også for DRENGE

LÆS OGSÅ: Caroline Fleming i amerikansk tv-serie

LÆS OGSÅ: Caroline Fleming fyret som 'Topmodel'-vært

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.