Knaldperlen: Vil lave TV med Tobias Dybvad

Knaldperlen elsker Zulu-programmet 'Dybvaaaad', og den frække fyr lægger ikke skjul på, at han godt kunne tænke sig at lave noget sammen med den populære komiker.

Knaldperlen er blevet en legende i 'Kongerne', men det er faktisk ikke kunne der, han har en vigtig rolle. Han har faktisk allerede en stor rolle i et andet program, nemlig ’Dybvaaaad 2’ på TV2 Zulu, dog ikke en rolle, som Walid ’Knaldperlen’ selv har sagt ja til.

-Jeg elsker Dybvaaaad, siger Knaldperlen til Realityportalen.dk og uddyber:

–Manden er jo mega sjov, især når han prøver at udtale ordene ligesom mig, griner Knaldperlen, som har han en lille drøm om at være med på den anden side.

 –Jeg vil gerne have et show med Dybvaaaaad. Programmet kunne hedde: 'Dybvad og jeg', det kan kun blive sjovt! Siger Knaldperlen, som hermed sender ideen videre.

LÆS OGSÅ: Blondie fra 'Kongerne': Det må gerne være vildt

Drømmer om at lave mere tv

Om det bliver med Tobias Dybvad eller ej vides imidlertid ikke, men Knaldperlen er i hvert fald ikke i tvivl, da Realityportalen.dk spørger, om han har planer om at lave mere TV.

-Jeg er ikke færdig med at lave fjernsyn, forsikrer Knaldperlen, som jo også er kendt for at være frisk på lidt af hvert. Der går dog lidt tid, før vi får Knaldperlen at se i andre programmer.

-Jeg hænger på en kontrakt med SBS, så jeg kan ikke være med i andre programmer, fortæller Knaldperlen, som dog allerede ved, hvad han vil gå efter, når kontrakten udløber.

-Jeg vil klart takke ja til 'Paradise Hotel'! Eller måske mit eget TV-show, det kunne være mega sjovt, afslutter den entusiastiske humørbombe.

LÆS OGSÅ: Bubbly fra ‘Kongerne’: Jeg er lidt småtosset

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.