Kendt sangerinde har lidt af angst siden barndommen

Kognotiv terapi og sangskrivning blev vejen ud af angsten.

- Jeg har haft angst, siden jeg var barn. Det blev meget værre, da min far døde, da jeg var ni år, fortæller Fallulah i dagens 'Syng min sang'. Her har hun besøg af sangerne Wafande, Lucy Love og Søren Sko.

Hun fortsætter:

- Jeg fik rigtig mange problemer med at sove og havde tankemylder. Og den eneste måde, jeg kunne finde ud af at deale med det på, var ved at skrive tekster, der senere er blevet til sange.

- Men da jeg blev voksen, fandt jeg ud af, at man godt kunne gøre noget ved det. Så jeg har gået rigtig meget i kognitiv terapi for at lære at cope med det, og det har hjulpet sindssygt meget.

CHOK: 'Bachelor'-babe smittet med corona

Ros fra gæsterne

Fallulah er ikke den eneste i selskabet på fire, der har angst. Også sangerinden Lucy Love lider af det, fortæller hun.

- Jeg har selv angst og har også fået kognitiv adfærdsterapi. Det er jo noget med at finde ud af, hvordan man kan leve med det, så det ikke forstyrrer for meget.

LÆS OGSÅ: 'Toppen af poppen'-deltager mistede det meste af sin familie inden for kort tid

Og også Wafande og Søren Sko roser sangerinden:

- Jeg har ikke angst, men jeg synes, det er så sejt, at du tager kampen op og gør noget ved det, siger Wafande, mens Søren Sko i særdeleshed fremhæver branchen:

- Hun har jo valgt et job, hvor jeg tænker, det nok ikke lige er det første, man skal gøre, når man lider af angst. Men hun har lørt at deale med det og bruge det konstruktivt. Hun er på mange måder et sammensat og fantastisk menneske, siger han.

Se klippet nedenfor:

Programmet kan ses på Viaplay eller på TV3 kl. 20.00.

LÆS OGSÅ: Wafande afslører: Jeg havde det ad helvedes til