Joy: Jeg tudede efter det første afsnit af 'Singleliv'

Tiden efter 'Singleliv' var ikke en dans på roser for reality-baben.

Joy K. Petersen tonede i 2010 frem på skærmen for første gang i reality-programmet 'Singleliv', hvor hun jagtede prinsen på den hvide hest. Reality-baben fik sig dog noget af et chok, da første afsnit rullede over skærmen. Hun havde  nemlig ingen idé om, hvordan hun ville komme til at fremstå, skriver hun i et nyt blogindlæg. 

Joy uddyber over for Realityportalen.dk, at tiden efter det første afsnit af 'Singleliv' ikke var en dans på roser.

- Jeg havde det forfærdeligt efter første afsnit. Min far var sur på mig og min mor, og min moster og onkel var så skuffede. Folk på mit seminarium var rystede, og jeg havde det bare rigtig skidt, fordi alle misforstod os, fortæller Joy og fortsætter:

- Vi blev fremstillet på en forkert måde. Fordi vi taler om alt, men samtidig tager vi pis på mange ting og laver sjov med hinanden. Og det skal man så ikke gøre, når der er kamera på.

LÆS OGSÅ: GALLERI: Se Joys VILDE forvandling

Sjovt at optage

Selvom den første tid efter afsnittene af 'Singleliv' var hård for Joy, synes hun stadig, at det er spændende at lave reality-tv. Under optagelserne mødte Joy samtidig en række mennesker, hun stadig har kontakt med i dag.

- Det er også vigtigt at sige, vi havde det sjovt, når vi optog. Det var først efterveerne, som var slemme. Vi havde et super godt kamerahold, vi stadig taler med af og til. Det er klipperne, der vist ikke helt havde sat sig ind i, hvem min mor og jeg var, fortæller Joy.

Joy fik dog en ny chance for at vise Danmark, hvem hun i virkeligheden er, da hun efterfølgende medvirkede i reality-programmet 'Mig og min mor'.

- Min mor og jeg fik chancen i 'Mig og min mor'-programmet for at vise, hvem vi er og vores historie. I mig og min mor føler jeg mig ikke udstillet på samme måde, som jeg gjorde det i singleliv. Folk så ikke de jokes, vi lavede i 'Singleliv'.

Du kan læse hele blogindlægget HER!

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Linse, Geggo og Mopper udgiver bog sammen

LÆS OGSÅ: ‘Mig og min mor’-Joy forsvarer Amalie: Giv hende en chance

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.