Kasper og Josefine fra 'Love Island' (Foto: TV3)
Kasper og Josefine fra 'Love Island' (Foto: TV3)

Josefine afslører: Sådan blev Kasper og jeg kærester

Kasper trak en meget romantisk overraskelse ud af ærmet, og det kunne Josefine ikke sige nej til.

Kasper og Josefine mødte hinanden for rullende kameraer i 'Love Island', og selvom de ikke var blandt de to par, der blev kærester under optagelserne, så er de blandt dem, der rent faktisk har holdt ved efter programmet.

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy afslører: Sådan går det på Tinder

De har dog ikke været kærester, men det blev de i sidste uge, og nu åbner Josefine op for, hvordan det skete - Kasper viste sig nemlig fra sin mest romantiske side på valentinsdag. Forud for dagen havde Josefine fortalt, at Kasper skulle til fodbold, så de havde ingen planer, og han gik heller ikke op i valentinsdag. Det viste sig dog at være en hvid løgn.

- Jeg håbede dog på, at han måske bare lige ville have skrevet et kort, købt en enkelt rose eller bare en chokolade til 20 kr! Bare så man ved, at han har tænkt på en, det er tanken, der tæller efter min mening! Jeg kommer så hjem, og Kasper sidder og spiller PlayStation, og det roder i hele stuen. Jeg opdager hurtigt, at han ikke har lagt en enkelt rose,  skrevet et kort eller gjort en eller anden sød gestus. Som tiden går, kan jeg regne ud, at det ikke kommer til at ske, og jeg har svært ved at skjule min skuffelse, skriver Josefine på sin blog og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Nadja i tårer efter brud: Det er som at miste et barn

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, da ‘De unge mødre’-Glennie blev friet til på Jensens Bøfhus

- Kasper opfangede jo selvfølgelig, at jeg var lidt stille og skuffet. Jeg fortalte, at jeg måske bare havde håbet, han havde skrevet et lille kort og lagt eller købt en enkelt rose, så var jeg blevet lykkelig. Kasper begyndte at grine af mig, og jeg blev så vred. En ting var, at han ikke havde gjort noget, men han skulle fandeme ikke sidde der og grine af mig. Jeg spurgte ham, hvad der var så sjovt ved det, men han sagde bare, at han ikke kunne forklare det. Da vi snakkede, blev han ved med at grine af mig, så jeg blev ret hidsig og gik ind i soveværelset.

LÆS OGSÅ: 'Love Island'-Ida åbner op om diagnose

Kasper: Jeg gider ikke være din flirt mere

Josefine havde planer om at skulle ud og spise med sin mor og svigerinde, så hun gjorde sig klar og var stadig sur på Kasper, da hun tog afsted. Humøret fortsatte, da hun sad på restauranten sammen med sin mor, men mens de ventede på svigerinden, hørte Josefine pludselig en meget velkendt stemme, som spurgte, om han måtte sidde ved dem.

LÆS OGSÅ: DET SÅ DU IKKE PÅ TV: Jonas hackede ‘Love Island’-telefonerne

- Jeg kigger op, og så står Kasper der i pænt tøj med en stor buket blomster og chokolade. Jeg ved ikke rigtig, hvad skal gøre af mig selv, så jeg dækker mit ansigt med mine hænder og griner. Jeg blev lidt flov over, jeg havde været irriteret, nu hvor det hele går op for mig, akavet. Senere på aftnen siger Kasper: “Nu gider jeg ikke være din “flirt” længere. Så vil du være min kæreste?”, afslører Josefine.

'Love Island'-baben svarede ja, og de to blev altså kæreste på selveste valentinsdag. Det viste sig bagefter, at Kasper havde planlagt i længere tid at spørge hende netop den dag. Læs mere om, hvorfor Josefine tror, at kærligheden holdt mellem netop dem på hendes blog HER.

LÆS OGSÅ: 'Love Island'-hunk og 'Ex on the Beach'-babe slår pjalterne sammen