Joakim om ægteskabet med Sofie: Det er crazy

Den populære vært åbner op for, hvordan det er at være blevet gift med Sofie Linde.

Det kom som noget af en overraskelse for Anders Breinholt og resten af Danmark, da ‘X Factor’-værten Sofie Linde for knap et år siden afslørede i Natholdet, at kæresten Joakim Ingversen havde været på knæ for hende. 

Men det blev bestemt ikke den eneste nyhed fra parret i år 2017. I august offentliggjorde de nemlig, at de venter deres første barn sammen, og i slutningen december blev det afsløret, at parret nu var blevet gift i al hemmelighed på Københavns Rådhus.

Da Realityportalen.dk mødte Joakim Ingversen til TVPRISEN i sidste uge, åbnede han op for, hvordan det er at være blevet gift:

LÆS OGSÅ: Sofie Linde afslører ‘X Factor’-plan for babyen

-  Det er fantastisk at være mand og kone. Det er jo helt vildt. Men det er nu ikke, fordi man kan mærke så meget forskel. Det er lidt ligesom, når man bliver 30 år, det mærker man heller ikke lige fra den ene dag til den anden. Det er jo også det samme som før, nu har man bare en ring på. Men det er jo fuldstændig vildt - det er jo crazy. Jeg er en heldig mand, fortalte han glad.

Han ankom alene til TVPRISEN, da gravide Sofie Linde var blevet hjemme.

- Hun er for gravid. Nu går vi bare og venter på at blive forældre. Vi mangler faktisk bare at pakke pusletasken. Så vi er ved at være klar - så klar som vi nu kan være hvert fald. Vi har jo ikke rigtig prøvet det før, men nu har vi købt de ting, der står på listen, og så tager vi den derfra, fortsatte han.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde afslører: Graviditeten var ikke planlagt

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz: Derfor holder ‘Familien fra Bryggen’ pause

LÆS OGSÅ: Reality-hunk i voldsomt trafikuheld